Mezonet 3+kk, 2. a 3. NP, č. 208, kolekce Mathilde

Nádherně prosvětlený mezonetový byt se dvěma balkóny a přímým vstupem z ulice se nachází ve 2. a 3. nadzemním podlaží butikového rezidenčního projektu s 15 jedinečnými jednotkami a nápaditým interiérem společných prostor. Původně pavlačový činžovní dům ze 30. let 20. století stojí v zelené části Prahy 4 – Nusle nedaleko centra, které je skvěle dostupné MHD i na kole po bezpečné cyklostezce. Předpokládaný termín dokončení do konce r. 2024. 

Vstupní úroveň bytu tvoří otevřený obytný prostor s přípravou na kuchyni, koupelna se zajímavě řešeným půlkruhovým sprchovým koutem, oddělená toaleta a předsíň. Schodiště vede do privátní části, kde jsou 2 ložnice, z toho jedna s en-suite koupelnou. Z obývacího pokoje je vstup na na jeden balkón, obě ložnice mají přístup na druhý balkón. Balkóny jsou orientované do klidné zahrady se vzrostlou zelení

Jednotky v projektu jsou rozděleny do šesti kolekcí, nabízený byt je součástí kolekce Mathilde. Ke standardu patří kvalitní LVT podlaha s dekorem i vlastnostmi dřeva, velkoformátová dlažba a obklady kombinované s mozaikou v neutrálních zemitých tónech, sanita Laufen a Kartell by Laufen, chromované baterie Grohe Essence včetně podomítkové, designový topný žebřík P.M.H. Rosendahl, podlahové vytápění, vstupní dveře vyrobené truhlářem na zakázku a interiérové posuvné dveře Sapeli

Velmi příjemné místo je zasazeno mezi parky Na Fidlovačce a Křesomyslův hájíček, nedaleko se rozkládá park Folimanka s několika sportovišti i rozlehlá zelená plocha na historickém Vyšehradě. Kousek od rezidence fungují kavárny, sportovní centra i wellness umístěné ve 26. patře hotelu Corinthia, nabídku služeb v okolí ještě rozšíří blízký rezidenční projekt Nuselský pivovar. Pár kroků od domu je tramvajová zastávka, v blízkosti i stanice metra linky C Vyšehrad a budoucí stanice linky D Náměstí bratří Synků, autem je možné se okamžitě napojit na magistrálu. 

Podlahová plocha 71,3 m2, balkóny 15,8 m2
Možnost přikoupení úložného prostoru.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.boleslavova3.cz.


Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104692
  • Prodejní cena
    13 900 000 Kč / 552 354 €
  • Podlahová plocha *
    71 m²
  • Balkón
    16 m²
  • Celková plocha
    87 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.