Kancelářské prostory

Nebytová jednotka o celkové výměře 61 m2 ve 2. podlaží prestižního business centra IBC v blízkosti centra Brna nabízí klidné zázemí pro práci i setkávání s klienty. Obchodní plocha je v současnosti využívaná jako kancelář a je kolaudovaná jako "jiný nebytový prostor".

Nemovitost se skládá ze dvou prostorných místností, první o velikosti 28 m2 je průchozí a na ni navazuje druhá místnost o výměře 33 m2. Obě místnosti lze snadno propojit do jedné, jsou odděleny pouze sádrokartonovou příčkou, což umožňuje flexibilitu využití. Sociální zařízení je k dispozici na patře.
 
Vnitřní uspořádání prostoru zahrnuje praktickou rohovou kuchyňku a zátěžový koberec. Velká okna propouštějí hojné množství přirozeného světla a nabízejí příjemný výhled do klidného vnitrobloku. V případě potřeby je možné okna zastínit, aby se zajistila optimální pracovní atmosféra. Skleněná stěna, orientovaná do pasáže, je zneprůhledněna průsvitnou fólií, kterou lze případně odstranit.
 
V rámci budovy, kde se nemovitost nachází, jsou poskytnuty veškeré potřebné vybavení a služby. V bezprostřední blízkosti se nachází pošta, několik restaurací, kavárna a rozmanité obchody. Pro návštěvníky je k dispozici bohatě dimenzované parkoviště a je možné sjednat pronájem vyhrazeného parkovacího stání. Díky výhodné poloze v blízkosti centra města Brna jsou všechny služby dostupné v blízkém okolí. 

Celková výměra 61 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102314
  • Prodejní cena
    4 400 000 Kč / 174 985 €
  • Plocha k dispozici
    61 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Jihomoravský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.