Pozemek

Unikátní stavební pozemek (2 426 m2) s přilehlým lesem (1 044 m2) a se studií rodinného domu ve skandinávském duchu. Krásně klidné a zelené místo v Mníšku pod Brdy, uprostřed nádherné přírody ležící v pohodlném dosahu Prahy. 

Na rovinatý pozemek s převážně jižní orientací je přivedena voda, elektřina a kanalizace (vše je nově vybudováno v posledních letech a připraveno k připojení rodinného domu). Součástí nabídky je studie moderního bungalovu (o výměře 163 m2, s garáží 41 m2), který byl vytvořen na míru pozemku. Záměr byl předjednán se stavebním úřadem. K pozemku vede příjezd přímo ze zpevněné asfaltové obecní komunikace. Možnost zakoupení pouze stavebního pozemku bez lesa. 

Místo zaručuje vítané soukromí, z jedné strany jsou pouze 2 další domy, ze druhé je les se vzrostlými stromy. Klidná část obce se rozkládá v krátké dojezdové vzdálenosti od všeho potřebného: centrum Mníšku pod Brdy s veškerou infrastrukturou je autem vzdáleno 4 minuty, pěšky 15 minut. Do hlavního města lze dojet autem po dálnici D4 nebo také příměstským autobusem či vlakem. Kolem pozemku vede turistická trasa a cyklostezka, mezi výletní cíle patří například barokní areál Skalka, Slapská přehrada nebo CHKO Český kras

Celková plocha s přilehlým lesem 3 470 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101701
  • Prodejní cena
    15 990 000 Kč / 635 406 €
  • Cena za m²
    4 608 Kč / 183.10 €
  • Celková plocha
    3 470 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.