Pozemek

Investiční příležitost koupě stavebního pozemku s projektem a platným stavebním povolením na rodinný dům se 3 byty a 6 parkovacími místy. Plocha se rozkládá v obci Kněževes na severozápadním okraji Prahy, pouhých 15 minut příměstským autobusem od stanice metra a v rychlé dojezdové vzdálenosti od mezinárodního letiště. Možnost výstavby na klíč.  

Pozemek je rovinatý, vyčištěný od náletových dřevin a inženýrské sítě jsou přivedeny na jeho hranici. Poloha u asfaltové silnice zajišťuje bezproblémový přístup

Projekt, k němuž bylo vydáno stavební povolení, počítá s objektem se dvěma nadzemními podlažími a obytným podkrovím. Dům bude obsahovat 3 mezonetové bytové jednotky 5+kk s celkovou obytnou plochou 552 m2. Konstrukce budovy je navržena tak, aby byl co nejmenší negativní dopad hluku z provozu letiště, počítá se také s rekuperačními jednotkami, díky nimž bude probíhat automatický přísun čerstvého vzduchu bez nutnosti otevírat okna. Vytápění bude dle projektu tepelnými čerpadly. Ke každému bytu jsou plánována 2 venkovní parkovací stání, veřejný prostor dvora může sloužit jako parkování pro návštěvy, kurýry atd. 

Pozemek je součástí stávající obytné čtvrti a nachází se v pohodlném dosahu centra obce, obecního úřadu, prodejny potravin či mateřské školy, další občanská vybavenost funguje v sousedních Tuchoměřicích a Středoklukách. Kousek od budoucího domu je také zastávka příměstského autobusu, kterým lze za 15 minut dojet ke stanici metra Nádraží Veleslavín. Autem se dá rychle napojit na Městský okruh, dálnici D7 i dálnici D6, velmi rychlá je cesta na letiště. 

Celková plocha 800 m2

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104145
  • Prodejní cena
    12 000 000 Kč / 476 853 €
  • Cena za m²
    15 000 Kč / 596.10 €
  • Celková plocha
    800 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.