Pozemek

Více než 1000 m2 velký slunný pozemek s rodinným domem vhodným k rekonstrukci se nachází na prestižním místě Tiché údolí ve městě Roztoky. Klidná zelená lokalita s výbornou dostupností metropole autem i hromadnou dopravou. 

Dům o celkové užitné ploše 286 m2 (z toho interiér 244 m2, bakon 21 m2, garáž 21 m2) je nyní rozdělen na 3 bytové jednotky se společným vstupem. Stavba byla dokončena v r. 1977, od r. 2002 proběhly částečné rekonstrukce. V r. 2020 byl vyměněn plynový kotel, v r. 2021 střecha. Okna jsou plastová. V každém patře je samostatný měřič na vodu. Dům stojí na velkém rovinatém pozemku, kde se nachází také parkovací přístřešek pro 3 vozy, skleník, zahradní domek nebo pergola. Součástí domu je garáž. 

Velmi pěkné a klidné místo ve slepé ulici lemované elegantními vilami, nedaleko roztockého zámku a ateliéru malířky Zdenky Braunerové. Kousek od domu je soukromá základní škola Sedmihlásek, restaurace nebo kavárna, asi 7 minut chůze je vzdálena železniční i autobusová zastávka s rychlými přímými spoji do Prahy. Vlakem je Masarykovo nádraží dosažitelné za 15 minut, autobusem je možné dojet ke stanici metra Dejvická. V Roztokách fungují lékařské služby, státní i soukromá školka, základní škola, supermarket nebo bistro. Město obklopuje krásná příroda protkaná turistickými i cyklistickými trasami, přívozem lze přejet na opačný břeh Vltavy a tam se napojit na cyklostezku vedoucí mimo silnice až do centra metropole.

Celková plocha 1023 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104409
  • Prodejní cena
    12 990 000 Kč / 516 193 €
  • Cena za m²
    12 698 Kč / 504.60 €
  • Celková plocha
    1 023 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.