Rodinný dům, 5+kk

Právě dokončená novostavba rodinného domu se světlým interiérem, praktickou dispozicí a garáží přístupnou „suchou nohou“ stojí v klidnější části čtvrti Stodůlky v blízkosti Dalejského parku a v pěším dosahu veškeré občanské vybavenosti. 

Přízemí se skládá z obývacího pokoje, navazující jídelny a kuchyně. Dále je zde pracovna/pokoj pro hosty, koupelna a předsíň se šatnou. Z obývacího pokoje a jídelny vedou posuvné dveře do zahrady, v předsíni je dostatek místa pro velkou vestavěnou skříň. Patro obsahuje hlavní ložnici s balkonem, šatnou a en-suite koupelnou (sprcha), další 2 ložnice, technickou místnost a velkou centrální koupelnu (volně stojící vana i walk-in sprchový kout) s přístupem na balkon.

Dům zděný z tepelněizolačních cihel Porotherm byl dokončen v r. 2023. V celém domě je podlahové vytápění, v pobytových místnostech je podlaha vinylová, jinde s velkoformátovou dlažbou. Primárním zdrojem tepla je plynový kotel, v obývacím pokoji je navíc krb na dřevo. Dveře jsou značky Sapeli, okna plastová s trojskly a venkovními elektricky ovládanými žaluziemi. Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči Electrolux včetně chladničky na víno (vše v záruce). K vybavení patří příprava na kamerový systém, dřevěnou terasu a automatickou závlahu, retenční nádrž je již zabudována. Kromě parkování v garáži s přímým vstupem do domu jsou na pozemku další 2 parkovací stání

Místo je ideální pro spokojený rodinný život. V pěším dosahu jsou soukromé i státní mateřské školy, klasická základní škola a Scio škola, nedaleko funguje i Deutsche Schule Prag. Pěšky od domu lze dojít do supermarketů, kaváren, několika restaurací, na dětská hřiště a četná sportoviště, do lékárny, na polikliniku či poštu. Oblast navíc zpříjemňují upravené zelené plochy, kousek od domu je Dalejský park, nedaleko rozsáhlý přírodní park Prokopské a Dalejské údolí, kde se dají strávit v přírodě celé hodiny. Autobusy z blízké zastávky umožňují spojení ke stanici metra Nové Butovice, ke stanici metra Lužiny lze dojít během cca 15 minut pěšky. Při cestách autem je výhodou rychlé napojení na Pražský okruh. 

Užitná plocha 205,8 m2, zastavěná plocha 130 m2, zahrada 469 m2, pozemek 589 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101172
  • Prodejní cena
    31 500 000 Kč / 1 252 734 €
  • Podlahová plocha
    206 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    130 m²
  • Zahrada
    469 m²
  • Pozemek
    589 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.