Rodinný dům

Designový rodinný dům se vzdušným interiérem, vnitřním bazénem, saunou, tenisovým kurtem, fotovoltaickou elektrárnou a velkou slunnou zahradou se nachází v klidné vilové čtvrti v Mladé Boleslavi.

Přízemí tvoří obývací pokoj, ložnice, pracovna, kuchyně, jídelna, spíž, předsíň, centrální šatna, prádelna, koupelna (s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly), 2 samostatné toalety, sklad a technické zázemí (strojovna VZT a tep. čerpadla). Z obývacího pokoje vede vstup na zahradní terasu s pergolou. V podkroví přístupném dvojím schodištěm jsou 2 ložnice, obě s vlastními koupelnami (záchod, vana, umyvadlo, sprchový kout).

Dům byl vystavěn v r. 2005. Pohledový beton spolu s obkladem z tropického dřeva a s plochami prosklenými od podlahy ke stropu vytváří působivou kombinaci. Okna jsou hliníková s interiérovými a exteriérovými roletami, podlahy obytných místností jsou dřevěné, vnitřní dveře dýhované s obložkovými zárubněmi se skrytými závěsy, celoskleněné s kovovým rámem a z masivu s prosklenými pásy v nadstandardním provedení. Kuchyně je vybavena značkovými spotřebiči. Bazén byl vybudován v r. 2011, fotovoltaická elektrárna v r. 2014. Vytápění je řešeno vzduchotechnikou, zdrojem tepla je tepelné čerpadlo vzduch-vzduch. Součástí vybavení je inteligentní systém elektroinstalace NIKO BUS, proudové chrániče a inteligentní počítačová síť, dům je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem s kamerami a požární signalizací. Na pozemku je tenisové hřiště s povrchem z umělé trávy 3. generace, zahrada je udržována automatickou závlahou. Parkování je zajištěno v garáži.

Velmi klidná rezidenční část města poskytuje vše potřebné k pohodlnému rodinnému bydlení. Pár kroků od domu je mateřská a základní škola, sportovní centrum, prodejna potravin, lékárna nebo restaurace. Oblast je plná zeleně díky sousední zahrádkářské kolonii, Novému parku nebo lesoparku na vrchu Radouč, přímo od domu je možné se napojit na cyklostezku nebo turistickou trasu.

Užitná plocha 687 m2, zastavěná plocha 587 m2, zahrada 1 785 m2, pozemek celková výměra 2 357 m2.

Vybavení

  • Bazén

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101723
  • Prodejní cena
    45 000 000 Kč / 1 788 198 €
  • Podlahová plocha
    687 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    587 m²
  • Zahrada
    1 785 m²
  • Pozemek
    2 357 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.