Rodinný dům, 5+kk

Komfortní bydlení uprostřed rozlehlé, rovinaté a pečlivě udržované zahrady zaručující dokonalé soukromí a sepjetí s přírodou poskytuje designová dřevostavba z r. 2019 na malebném místě ležící na předměstí Prahy. Vysoko nad údolím Vltavy, v obklopení rozlehlým přírodním parkem a zároveň v krátké dojezdové vzdálenosti od občanské vybavenosti.  

Vstupní úroveň tvoří obývací pokoj propojený s jídelnou, kuchyní a terasou, předsíň, technická místnost a koupelna (se sprchovým koutem a WC). V patře je hlavní ložnice se šatnou, další 3 pokoje a koupelna (s vanou a WC).

Dřevostavba byla dokončena v r. 2019. Svěží interiér v moderním designu prosvětlují a umožňují nádherné výhledy do zahrady velkoformátová francouzská okna s izolačními trojskly. Útulný pocit dodávají krbová kamna a dřevěná podlaha, příjemnou teplotu v chladných dnech udržuje samoregulační podlahové topení. Střešní okna jsou vybavena venkovními termoroletami a vnitřními zatemňovacími roletami, venkovní žaluzie mají elektronické ovládání. Část zahrady s terasou, pergolou, letním kinem a bazénem je pojata jako relaxační, v užitkové části jsou vyvýšené zeleninové záhony i skleník. Na pozemku je také zahradní domek s dílnou a 3–4 parkovací stání. Bazén o velikosti 3x8m s vyhřívanou slanou vodou lze zakrýt pojízdnou dřevěnou terasou. Dům i pozemek s příjezdovou cestou střeží zabezpečovací systém. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a má i vlastní studnu a retenční nádrž na dešťovou vodu, kanalizace je řešena domovní čističkou odpadních vod. 

Místo se nachází v bezprostředním sousedství pražské čtvrti, je tak možné využívat občanskou vybavenost nejen ve Zdibech, ale i v Praze. Dopravní spojení zajišťuje autobus, dostupnost se ještě zlepší po dokončení tramvajové trasy do Zdib (předpokládaný termín v r. 2027). Krásnou a divokou okolní přírodu nejen v Drahanském údolí lze poznávat pěšky i na kole, oblíbená cyklostezka podél Vltavy je vzdálena asi 1,5 km. 

Užitná plocha 142 m2, zastavěná plocha 70 m2, zahrada 935 m2, pozemek 1 005 m2. 

Dům je kolaudován jako stavba pro rodinnou rekreaci (má číslo evidenční). 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101819
  • Prodejní cena
    20 900 000 Kč / 830 519 €
  • Podlahová plocha
    142 m²
  • Zastavěná plocha
    70 m²
  • Zahrada
    935 m²
  • Pozemek
    1 005 m²
  • Parkování
    3-4 parkovací stání na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.