Rodinný dům

Nabídka projektu se stavebním povolením na výstavbu stylového rodinného domu se stodolou a velkého pozemku, který leží na jihovýchodním svahu v krásné krajině přírodního parku Kašperská vrchovina na Šumavě. Místo poskytuje dokonalý klid, naprosté soukromí, nádherné výhledy do zeleného okolí a široké možnosti sportovního vyžití v každém ročním období. 

Platné stavební povolení bylo vydáno na částečně podsklepený horský dům s přízemím, podkrovím a sedlovou střechou se zvoničkou. Navrhované dispoziční řešení počítá v suterénu se skladem ovoce a zeleniny, v přízemí obytným prostorem, ložnicí, šatnou, zádveřím, komorou, halou, technickou místností, koupelnou a WC, v podkroví s úložným prostorem. Na pozemku lze též vystavět přístřešek a stodolu (215 m2) s možností dalších ložnic. 

Pitná i užitková voda bude řešena vlastní vrtanou studnou, odpady DČOV. Na tyto stavby je též vydáno stavební povolení. Vytápění má být zajištěno elektrokotlem doplněným o kachlová kamna na dřevo. K domu navrženému tak, aby přirozeně zapadl do zdejšího prostředí, bude přiléhat jihovýchodní zahrada. Krásné výhledy do okolní přírody nemůže v současnosti narušit žádná potenciální výstavba v sousedství. Lhůta pro zahájení stavby je do října 2024. 

Velmi pěkné a klidné místo se nachází blízko turisticky atraktivního města Kašperské Hory s historickým jádrem a fotogenickým hradem Kašperk, asi 15 minut jízdy od Sušice, oblíbeného města vodáků. V Kašperských horách i Sušici se koná spousta kulturních akcí, v zimě lze využívat četné okolní lyžařské stopy a skiareály, v dalších ročních obdobích cyklostezky i turistické trasy. 

Zastavěná plocha hlavní budovy 140 m2, hospodářské části 215 m2, garáže 60 m2, pozemek 4 742 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102945
  • Prodejní cena
    6 900 000 Kč / 274 190 €
  • Podlahová plocha
    415 m²
  • Zastavěná plocha
    415 m²
  • Zahrada
    4 327 m²
  • Pozemek
    4 742 m²
  • Parkování
    Parkování zajištěno na pozemku
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Plzeňský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.