Rodinný dům, 5+kk

Nízkoenergetický rodinný dům s garáží, zahradním domkem a jihozápadně orientovanou zahradou poskytující vynikající soukromí stojí v okrajové části obce Dobřejovice nedaleko Průhonického parku. 

Ve vstupní úrovni je prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, pracovna/pokoj pro hosty, koupelna, samostatná toaleta, spíž, technická místnost s prádelnou, schodišťová hala a předsíň. Z obývacího pokoje i pracovny vede vstup na slunnou terasu. V podkroví je hlavní ložnice se střešní terasou, další 2 ložnice, malá pracovna, koupelna, toaleta a velká šatna. Další úložný prostor poskytuje půda. 

Nadčasový dům s odvětrávanou fasádou byl vystavěn za použití kvalitních materiálů. Díky těmto prvkům, použitým technologiím a energeticky úsporným řešením jsou aktuální měsíční náklady na provoz domu cca 2 200 Kč. K vyspělé technologii patří rekuperace vzduchu, podlahové vytápění Rehau, výjimečně úsporné švédské tepelné čerpadlo IVT s možností chlazení, elektricky ovládané venkovní rolety stínící okna s trojskly a solárními zisky, zabezpečovací systém Jablotron napojený na PCO, kamerový systém se zvukem i záznamem nebo příprava na centrální vysavač. V obývacím pokoji je možné instalovat krb. Bezproblémové parkování umožňuje garáž a další 2–3 stání na zpevněné ploše na pozemku. Zděný zahradní domek s vlastní sprchou a WC může být využit například pro wellness se saunou. Zahradu udržuje automatický závlahový systém a robotická sekačka Husqvarna

Rozvíjející se obec Dobřejovice umožňuje příjemné bydlení v těsném sousedství Prahy, cesty autem urychluje nedaleký Pražský okruh a dálnice D1, hromadnou dopravu zajišťuje příměstský autobus ke stanici metra Opatov. V obci funguje státní školka a soukromá mateřská škola. Státní MŠ a ZŠ jsou v sousedních Průhonicích, další vzdělávací instituce včetně soukromých škol Sunny Canadian School nebo Navis jsou v krátké dojezdové vzdálenosti. Vstup do vyhlášeného Průhonického parku je vzdálen jen asi 5 minut jízdy, nedaleko je také Říčanský les a navazující národní přírodní rezervace Voděradské bučiny

Užitná plocha 345 m2 (z toho garáž 55 m2 a zahradní dům 30 m2), zastavěná plocha 201 m2, zahrada 799 m2, pozemek 1 000 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102961
  • Prodejní cena
    28 990 000 Kč / 1 151 997 €
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    345 m²
  • Zastavěná plocha
    201 m²
  • Zahrada
    799 m²
  • Pozemek
    1 000 m²
  • Parkování
    Garáž pro 2 vozy s úložným prostorem
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.