Rodinný dům, 5+kk

Stylová venkovská usedlost, původně středověký poplužní dvůr s velkými pozemky (3,5 ha), je vhodná nejen k vlastnímu bydlení, ale také jako relaxační a ubytovací zařízení. Nachází se na dokonale klidném a zároveň výborně přístupném místě nedaleko Prahy a ruzyňského letiště, v zemědělské krajině u královského města Slaný. 

Usedlost se skládá z hlavní obytné zrekonstruované budovy, dále původní konírny a stodoly po pečlivé rekonstrukci sloužící nyní jako reprezentativní část s hernou, bazénem a posilovnou, domu ze 14. století, poskytujícího další možnost rozšíření ubytovací plochy, a volně stojící dvojgaráže s doškovou střechou. Druhý statek je tvořen historickou budovou bývalé školy, která je dominantou celé návsi, dále původními stodolami a stájemi i rozsáhlým hospodářským dvorem a ovocným sadem, který obě usedlosti spojuje.

Všechny budovy se soustředí okolo centrálního dvora s terasou a původní kamennou branou. Hlavní budovu tvoří obytná kuchyně, obývací pokoj s klenutým stropem a krbem, pracovna, koupelna, vstupní hala s dubovým schodištěm, komora a vinný sklep. V patře jsou k dispozici další 2 pokoje s koupelnami: hlavní ložnice a velký dětský pokoj. Sportovní komplex s bazénem má 2 samostatné koupelny, hostinský pokoj, pánský klub s biliárem, úklidovou místnost a technické zázemí. Na sportovně-relaxační komplex navazuje terasa a rozsáhlá udržovaná ohrazená rozlehlá zahrada (1,5 ha), využitelná např. pro golf, buggy, koně apod. Za zahradou pokračují další pozemky, v současnosti obdělávané jako pole

Hlavní budova byla citlivě zrekonstruována za použití tradičních materiálů, jako je masivní dub, mosaz a měď, a současně byly využity moderní technologie, například bezpečnostní systém s 11 kamerami, špičkový SmartHome systém Schneider Electric nebo satelitní parabola (2,5 m). Podlahy jsou dubové, okna s dvojskly a dřevěnými rámy, všechny dveře včetně designových skleněných byly navrženy na míru a ručně vyrobeny na Slovensku. Zajímavým prvkem jsou masivní zdi z neomítnutých opukových kamenů. Ve všech místnostech je ozvučení s nastavitelnými reproduktory, v bazénové hale navíc domácí kino s plátnem 4 x 4 m. Dům je napojen na obecní vodovod, na pozemku jsou i 3 studny. Odpadní vody řeší vlastní ekologická čistička odpadních vod, vytápění je elektrické a olejové. Velké pozemky umožňují další výstavbu, celkem je zde cca 6 000 m2 stavební plochy, bylo již vydáno stavební povolení na tenisový kurt.

Usedlost se rozkládá v samém centru poklidné obce s dřevěnou zvonicí. Obcí prochází turistická a cyklistická trasa, nedaleko začíná přírodní park Džbán. Místo je výborně přístupné po dálnici D7, občanská vybavenost funguje ve Slaném vzdáleném asi 10 minut autem či autobusem, okraj Prahy je vzdálen cca 30 minut jízdy. 

Užitná plocha 660 m2, pozemky celkem 35 938 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103145
  • Prodejní cena
    43 000 000 Kč / 1 708 722 €
  • Podlahová plocha
    660 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    35 938 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.