Rodinný dům, 5+kk

Moderní rodinný dům z r. 2020 se světlým interiérem, dvojgaráží a jižně orientovanou zahradou se nachází v nové zástavbě malé obce ležící na klidném místě v těsné blízkosti severovýchodního okraje Prahy. 

Ve vstupní úrovní domu jsou 3 ložnice, koupelna a samostatná toaleta, schodišťová chodba a předsíň s přímým vstupem do garáže. Spodnímu patru domu vévodí více než 60metrový obytný prostor s kuchyní, jídelnou a odpočinkovou částí. Dále je zde hlavní ložnice s walk-in šatnou, pracovna, koupelna, samostatná toaleta, 3 sklady, spíž a technická místnost s prádelnou. 

V celém domě je teplovodní podlahové vytápění, zdrojem tepla je plynový kotel Buderus, v koupelnách jsou elektrické podlahové rohože, v obývacím pokoji navíc krb na dřevo. Dům je vybaven inteligentním systémem Loxone ovládajícím vytápění (včetně meteostanice a predikce počasí), větrání a rekuperaci (čidla vlhkosti a CO2), stínění externími žaluziemi (naklápění žaluzií dle úhlu slunce a výpočtu teploty a osvitu v místnosti), osvětlení (čidla osvitu a pohybová čidla), audiosystém, zabezpečení domu (alarm včetně čidel v oknech a dveřích, kamerový systém UniFi Protect), přístup do domu (elektromechanický zámek na obou přístupech, který se dá ovládat i dálkově DoorBird, a garážová vrata Hörmann) i automatickou závlahu zahrady. K technologii domu patří také vlastní náhradní zdroj energie a kompletní příprava pro osazení klimatizačních jednotek. 

Mateřská a základní škola či prodejna potravin jsou vzdálené 5 minut autem, okraj Prahy – Letňany se stanicí metra a parkovištěm P+R cca 15 minut, snadný je také nájezd na dálnici D10. Lokalita u Vinořského potoka vyniká přírodním charakterem a výskytem chráněných druhů živočichů, zejména ptactva. Rovinatý terén umožňuje nenáročné procházky nebo výlety na kole, například do Brandýsa nad Labem a dále po Labské cyklostezce

Užitná plocha 274,6 m2, zastavěná plocha 268 m2, zahrada 628 m2, pozemek 896 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103249
  • Prodejní cena
    22 900 000 Kč / 909 994 €
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    268 m²
  • Zahrada
    628 m²
  • Pozemek
    896 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.