Rodinný dům

Unikátní budova barokního špejcharu s dochovanými významnými architektonicko-řemeslnými prvky v romantické krajině Josefa Lady, u meandrující Sázavy, uprostřed lesů s romantickými zříceninami a zároveň pár minut pohodlné jízdy od Prahy. Součástí nabídky je architektonický návrh na rekonstrukci budovy i platné stavební povolení. 

Dům je před kompletní rekonstrukcí, rozložení jednotlivých místností je tak zcela variabilní a finální uspořádání záleží na novém majiteli. Dle architektonického návrhu renomovaného studia má v přízemí vzniknout společenský prostor s kuchyní, jídelnou a otevřeným krbem, sociální a technické zázemí a wellness zóna se saunou. První úroveň podkroví má být prosklenými příčkami rozdělena na několik místností, horní úroveň (na hambálku) mají tvořit dva pokoje s příslušenstvím. 

Budova z počátku 17. století je nemovitou kulturní památkou, projekt rekonstrukce a modernizace je schválen příslušnými úřady. Počítá se s vnějším točitým schodištěm, přístavbou altánu i fotovoltaickými panely ke snížení nákladů na energie. Objekt má veškeré přípojky inženýrských sítí: vodovodu, kanalizace, plynovodu a silnoproudu i slaboproudu.   

Naprosto úžasné místo se nachází u řeky Sázavy, nedaleko plovárny v prvorepublikovém stylu, železniční zastávky Posázavského Pacifiku či ikonické zříceniny hradu Hlásek známé z obrázků Josefa Lady. Oblíbená rekreační oblast s hustými lesy se rozkládá jen pár minut autem od Prahy, nájezd na dálnici D1 je vzdálen 10 minut jízdy.

Užitná plocha 451 m2, zastavěná plocha 213 m2, zahrada 435 m2, pozemek 648 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103724
  • Prodejní cena
    7 600 000 Kč / 302 007 €
  • Zastavěná plocha
    213 m²
  • Pozemek
    648 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    Není vyžadován
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.