Rodinný dům, 7+1

Zařízený, částečně nově zrekonstruovaný nízkoenergetický rodinný dům s vnitřním bazénem, saunou a krásnou privátní zahradou s jezírky a altánem. Dům stojí na okraji obce Úhonice, lokality s výbornou dopravní dostupností do mezinárodních škol a na D5, 10 minut k metru, 15 minut na letiště, cca 20 minut jízdy od centra. Přímé spojení na komunikaci R6 (Praha - Karlovy Vary) a Pražský okruh. Klidné bydlení s dobrými možnostmi nakupování.

Dům nabízí 5-6 ložnic a 3 koupelny. Přízemí: velký obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupy na terasu a zahradu, šatna, toaleta pro hosty, vstupní chodba, vnitřní bazén se zázemím a vstupem na terasu. 1. patro: tři ložnice, plně vybavená koupelna, další koupelna s vanou a toaletou, vestavěné skříně. 2. patro: galerie, dvě ložnice, pracovna (příp. další ložnice), šatna, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Suterén: sauna, tělocvična, sprchový kout, toaleta, kotelna, skladové prostory, přístup do garáže.

Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, tepelné čerpadlo, vířivá vana, masážní sprcha, sítě proti hmyzu, myčka, mikrovlnná trouba, TV, alarm, satelitní připojení, automatická závlaha, markýza na terase. Dům je možno pronajmout i nezařízený. K dispozici dvougaráž a parkování na pozemku. Poplatky cca 6000 Kč měsíčně. K dispozici od září 2018 (příp. od poloviny srpna).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    19899
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    500 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    3 000 m²
  • Parkování
    Garáž pro 2 auta.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.