Byt, 7+kk

Unikátní mezonetový byt s neopakovatelným výhledem na Vyšehrad a centrum Prahy, nadstandardním vybavením, wellness, saunou, klimatizací, 3 parkovacími místy a prosluněnými terasami v komorním bytovém viladomě. Designová budova stojí na klidném místě u lesoparku nedaleko Dívčích hradů, na rozhraní Smíchova a Radlic. 

Byt o dispozici 7+kk se nachází ve 3. a 4. nadzemním podlaží domu. Ve 3. podlaží o rozloze 250 m2 je umístěn prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 5 pokojů (ložnice, pracovna) a 3 terasy, přičemž z každé místnosti je možný výstup na jednu z teras. Dále jsou zde 3 koupelny, prádelna, technická místnost a 2 šatny. Ze všech pokojů se nabízí úchvatný výhled na Prahu, s výjimkou hlavní ložnice, odkud je výhled do lesa. V horním patře je wellness zóna o rozloze 25 m2 se saunou z cedrového dřeva, sprchou, toaletou a prostorem pro menší fitness. Odtud vede vstup na téměř dvousetmetrovou jižně orientovanou terasu s vířivkou, dětským hracím koutkem či místem pro domácí kino, je zde i letní kuchyně s lednicí a velké samozavlažovací truhlíky například na bylinky, jahody, rajčata nebo okrasné rostliny. 

Rezidence s pouhými 6 jednotkami byla zkolaudována v r. 2015. K vysokému standardu vybavení patří klimatizace, hliníková okna s trojskly a elektrickými roletami nebo bezpečnostními žaluziemi, zabezpečovací systém s alarmem, italské dveře na míru značky Gidea, dubové podlahy Kährs Supreme s povrchovou úpravou přírodním olejem, podlahové vytápění, sanita designové značky Gessi, obklady Porcelanosa, interiérové vybavení Ligne Roset, německé kvalitní značky Walter Knoll, osvětlení od Bulb značek Occhio, Flos, Brokis a Foscarini, kuchyně na míru od truhláře se spotřebiči Miele, velkou lednicí a vinotékou. Na horní terase je pergola Sunsystem s otáčivými panely a bočními screenovými roletami a vířivka USSPA pro 4 osoby. K bytu přísluší 3 krytá parkovací stání a 3 sklepy, oboje přístupné výtahem.

Příjemně místo umožňuje klidné bydlení a zároveň rychlý dosah všeho potřebného. V krátké dojezdové vzdálenosti je smíchovské centrum Anděl s nákupními centry, restauracemi i kavárnami, nedaleko je Francouzské lyceum nebo Deutsche Schule. Autem se dá snadno napojit na Městský i Pražský okruh, pár minut chůze je vzdálena tramvajová či autobusová zastávka. Lokalita vyniká množstvím zeleně, kousek od domu začíná přírodní park Prokopské údolí a Dalejské údolí, také park Santoška, který nedávno prošel velmi zdařilou revitalizací, v okolí mnoho dětských hříšť. Další volnočasové a sportovní akvitivy se nabízí ve sportovním areálu (plavecká hala, tenisové kurty) vzdáleném cca 10 minut pěšky od domu.       

Podlahová plocha 276,33 m2, terasy 49,7 m2, střešní terasa 172,4 m2. 

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101096
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    276 m²
  • Terasa
    222 m²
  • Celková plocha
    498 m²
  • Parkování
    3 parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.