Byt, 5+kk

Unikátní klimatizovaný byt s vlastní 200metrovou zahradou a dvěma parkovacími místy je součástí nízkoenergetického, vkusně realizovaného komorního komplexu dvou bytových domů zasazených do vilové čtvrti „starého“ Braníka, známé zejména pro svůj osobitý charakter, v němž se harmonicky mísí historie, klidná atmosféra a pěkná okolní příroda.

Dispoziční uspořádání jednotky v 1. podlaží tvoří vzdušný obývací pokoj propojený s otevřenou kuchyní, jídelnou a zahradní terasou, hlavní ložnice, další 3 pokoje, velká centrální koupelna (vana, sprchový kout, WC), druhá koupelna (sprchový kout, WC) a prostorná vstupní chodba. 

Vysoký standard vybavení zahrnuje velkoplošná hliníková okna s izolačními trojskly, masivní dřevěnou podlahu, podlahové vytápění, klimatizaci, velkoformátovou dlažbu, značkovou sanitu a obklady. Kuchyňská linka je plně vybavena. K bytu přísluší garážové i venkovní parkovací stání a privátní část zahrady o velikosti 205 m2. Celková rozloha pozemku je 1 140 m2, zahrada je řešena terasami tak, aby obyvatelé každé jednotky měli své dostatečné soukromí. Budova má nejnižší možnou energetickou náročnost (PENB A).

Viladům je součástí oblíbené vilové čtvrti, kde funguje prodejna potravin, lékárna, mateřská i základní škola, kavárny, restaurace, ale také divadla – divadlo nového cirkusu a pantomimy Bravo! a Duncan centre s taneční konzervatoří, daleko není ani Dobeška, domovská scéna divadla Sklep. Okolí nabízí široké možnosti sportovních aktivit, v okolí jsou beachvolejbalové kurty, fotbalové i baseballové hřiště, tenisové kurty i golfové hřiště. Lokalitu charakterizuje také blízkost Vltavy, kolem níž vede oblíbená fitness stezka. Dopravní spojení zajišťují autobusy, nejbližší zastávka tramvaje Přístaviště je vzdálena 4 minuty jízdy, stanice metra Budějovická 8 minut. Jízdy autem urychluje Jižní spojka.

Podlahová plocha 173,3 m2, zahrada 205 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102537
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    173 m²
  • Zahrada
    205 m²
  • Parkování
    Jedno garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.