Byt, 3+kk

Zrekonstruovaný klimatizovaný byt s vysokými stropy a balkonkem do vnitrobloku je umístěn ve 3. podlaží pěkně upraveného bytového domu bez výtahu v oblíbené části Prahy 6 – Bubenči, v pohodlném dosahu tramvajové, autobusové i železniční zastávky a blízko Stromovky. Možnost parkování ve dvoře domu. 

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ložnice s balkonkem, koupelna (s vanou, sprchovým koutem a nikou na pračku a sušičku), pracovna, samostatná toaleta, komora a předsíň. Obývací pokoj je orientovaný do ulice, ložnice s balkonkem a pracovna do klidného vnitrobloku se zahradou.  

Byt je po rekonstrukci, dostatek úložného prostoru poskytuje vestavěný nábytek, kuchyně je vybavena vestavnými spotřebiči včetně chladničky na víno. Součástí vybavení jsou klimatizační jednotky Daikin a zabezpečovací zařízení. K bytu náleží vyzděný prostorný sklep, obyvatelé domu mohou parkovat v uzavřeném dvoře

Místo umožňuje výborné dopravní spojení a blízkost služeb i parků. Pár kroků od domu funguje supermarket, plno obchodů, restaurací a kaváren, blízko je také Dejvické divadlo a několik vnitřních i venkovních sportovišť, další možnosti sportovního vyžití se nabízejí v blízké Stromovce. K cestám do ostatních částí Prahy je možné využívat tramvaje, autobusy i vlaky, v krátké vzdálenosti je stanice metra Dejvická, jízdy autem urychluje nedaleký vjezd do tunelového komplexu. 

Podlahová plocha 100 m2, balkon 2 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102909
  • Prodejní cena
    15 800 000 Kč / 627 856 €
  • Podlahová plocha *
    100 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    102 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.