Byt 1+kk, 1.PP, V02

Jednopokojový byt s jihozápadně orientovanou předzahrádkou právě vzniká v nové Rezidenci Vodárna v unikátní památkově chráněné budově bývalé vodárny z r. 1882. Neorenesanční budova stojí v sousedství komunitní zahrady na rozhraní Nuslí a Vršovic, v dosahu všech služeb i několika parků. Dokončení je plánováno na jaro r. 2024.  

Plochu jednotky v 1. PP tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyni, koupelna (se sprchovým koutem a WC) a předsíň. Z obývacího pokoje vede vstup na předzahrádku. 

K vysokému standardu patří vícevrstvá dřevěná podlaha, podlahové vytápění elektrickými topnými rohožemi a možností ovládání přes mobilní aplikaci, zabezpečovací systém Jablotron, rekuperace, bílé matné dřevěné interiérové dveře s obložkovou zárubní, kliky M&T Lusy, koupelnové zařizovací předměty Ceratherm, Duravit, Geberit a Laufen, keramické obklady a dlažba. Dřevěné balkónové dveře s dobovým členěním a profilací, nové vstupní dveře budou jednokřídlé protipožární s 3-bodovým zámkem a lištovou profilací. Obyvatelům bude k dispozici kočárkárna, k jednotce přísluší sklepní kóje. V případě zájmu je možné za příplatek interiér vybavit na míru nábytkem. Vstupní prostor rezidence Vodárna ozdobí očištěná stávající opuka, viditelná bude též spodní část historické vodovodní nádrže, podlaha bude z původních žulových kamenů a gletovaného betonu. V západní věži bude nové atypické ocelové schodiště, ve východní části původní zachované žulové schodiště.

Rezidence stojí přímo u nového podchodu vršovického nádraží, odkud lze během 5 minut dojet do centra na Hlavní nádraží. Pár kroků jsou vzdáleny tramvajové zastávky, dopravní komfort navíc v budoucnu zvýší stanice metra linky D. V bezprostřední blízkosti fungují obchody včetně supermarketu, restaurace, kavárny, školy i lékařské služby, blízko je do divadla, kina i na sportoviště, během chvíle se půjde napojit na právě vznikající jedinečnou cyklostezku, Vršovickou drážní promenádu. V sousedství se rozkládá komunitní zahrada, nedaleko jsou Havlíčkovy sady, parky Jezerka či Folimanka nebo Tyršův vrch

Vizualizace jsou pouze ilustrativního charakteru.

Podlahová plocha 30,04 m2, zahrada 17,10 m2, sklep 2,5 m2. 

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.rezidencevodarna.cz.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103079
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    30 m²
  • Přední zahrada
    17 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    3 m²
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.