Byt, 4+kk

Tichý prostorný byt ve výborném stavu se nachází v 5. podlaží atraktivní budovy Palác Dlouhá s výtahem, nonstop recepcí a podzemní garáží, kde je k bytu vyhrazeno 1 stání. V samém centru metropole nedaleko náměstí Republiky i Staroměstského náměstí. 

Dispoziční uspořádání bytu s východní a západní orientací nabízí téměř padesátimetrový obývací pokoj s kuchyní, hlavní ložnici s walk-in šatnou a en-suite koupelnou, další 2 ložnice, centrální koupelnu, samostatnou toaletu, šatnu a velkoryse pojatou vstupní halu. 

Bytová jednotka byla zrekonstruována v r. 2020 a od té doby nebyla užívána. Okna jsou špaletová repasovaná, podlahy parketové v klasickém stromečkovém vzoru, strop má výšku 2,873 m. Kuchyně je vybavena vestavnými spotřebiči značek Electrolux a Brandt, v bytě jsou také vestavěné skříně. Interiérové dveře jsou dřevěné plné s dřevěnými zárubněmi, vchodové dveře dřevěné bezpečnostní. Celková rekonstrukce domu proběhla v r. 2014. Obyvatelé mohou využívat kolárnu a 24/7 recepci, parkování je zajištěno v automatickém zakladači

Výborná poloha v Dlouhé třídě s mnoha restauracemi a obchody, ale také s divadlem a galerií, přímo v budově funguje gurmánská pasáž nabízející kvalitní jídlo a pití. V krátké docházkové vzdálenosti jsou školy všech stupňů, poliklinika i lékárny. Výborné dopravní spojení poskytuje spousta tramvajových linek a stanice metra linky B Náměstí Republiky i linky A Staroměstská, blízko je také Masarykovo nádraží. Oblast zpříjemňují zahrady Anežského kláštera a park Lannova s dětským hřištěm, procházkou přes most je možné dojít k Letenským sadům

Podlahová plocha 148,80 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103398
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 220 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    148 m²
  • Parkování
    Stání v automatickém zakladači
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.