Byt, 3+1

Světlý byt s vysokými stropy, původními řemeslnými prvky, tradičním dispozičním uspořádáním a jedinečným geniem loci se nachází ve 2. podlaží kompletně zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem. Úžasná lokalita na Vinohradech v těsné blízkosti náměstíčka s ikonickou fontánou od současného sochaře Miroslava Beščece a nedaleko parku v anglickém stylu Grébovka a Bezručových i Riegrových sadů.

Dispozici tvoří obývací pokoj, obytná kuchyně s jídelnou, 2 ložnice, koupelna (se sprchovým koutem), samostatná toaleta a důstojná vstupní hala. Obývací pokoj a kuchyně mají jihozápadní orientaci do ulice, okna ložnic směřují na severovýchod do klidného zeleného vnitrobloku.

Interiér prošel v r. 2015 rekonstrukcí. Podlahy jsou dřevěné, v hale, koupelně a na toaletě dlažba. Dřevěná špaletová okna jsou původní repasovaná stejně jako interiérové dvoukřídlé dveře z masivu. Stylová kuchyňská linka obsahuje kompletní vybavení, sporák je plynový. Zrekonstruovaný dům s bohatě zdobenou fasádou má pěkně udržované společné prostory zachovávající autentický historický ráz, moderní výtah vede do mezipater. K bytu přísluší velký sklep.

Okolí vyniká šíří služeb na vysoké úrovni, v pěším dosahu fungují školy od mateřských po gymnázium (státní i soukromé včetně Lauderovy školy nebo Arcibiskupského gymnázia), je zde široký výběr z restaurací, kaváren či kadeřnických salonů, v dosahu jsou lékárny, pošta i další služby. Tramvajová zastávka je vzdálena pouhou minutu chůze, stanice metra Náměstí Míru asi pět minut. Během chvilky je možné dojít do romantického parku Grébovka, daleko není ani do Riegrových sadů.

Podlahová plocha 113,5 m2, sklep 9,1 m2.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40978
  • Prodejní cena
    16 990 000 Kč / 677 162 €
  • Podlahová plocha *
    114 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    9 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.