Byt, 2+kk

Byt s kompletně zrekonstruovaným interiérem ve 3. podlaží zrenovovaného historického bytového domu s výtahem. Dům stojí na rohu jednosměrných ulic jen pár kroků od náměstí Jiřího z Poděbrad, v sousedství sadů Svatopluka Čecha a jen cca 5 minut jízdy MHD od centra metropole. 

Plocha bytu je rozdělena na obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku, 1 ložnici, koupelnu (sprchový kout, WC, bidet) a chodbu s nikou na pračku a sušičku. 

Interiér je po právě dokončené kompletní rekonstrukci, podlahy jsou dřevěné prkenné, nově jsou vybudovány úložné prostory pod stropem, obývací pokoj ozvláštňuje cihlová stěna a ambientní LED osvětlení. Okna jsou původní špaletová, vytápění je řešeno plynovým kotlem. 

Nárožní dům s upravenou zdobnou fasádou stojí na Vinohradech v širším centru Prahy. Místo vyniká širokou infrastrukturou na vysoké úrovni, v bezprostřední blízkosti fungují kavárny, restaurace a obchody. Stanice metra a tramvajová zastávka Jiřího z Poděbrad jsou vzdáleny pár kroků, v pěším dosahu je obchodně-zábavní centrum OC Flora. Elegantní čtvrť zpříjemňují upravené parky, blízko jsou sady Svatopluka Čecha a sady Bratří Čapků, procházkou je možné dojít i do Grébovky nebo Riegrových sadů

Podlahová plocha 44,9 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102360
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    45 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    E
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.