Byt, 3+kk

Světlý byt s prvotřídním vybavením, balkonem a prosluněnou terasou je umístěn v 5. podlaží nízkoenergetického bytového domu v rezidenčním parku zasazeném do části Prahy 4 – Michle poskytující vše potřebné na dosah ruky i výborné dopravní spojení. 

Více než stometrovou plochu bytu tvoří obývací pokoj s navazující kuchyní, dále hlavní ložnice se šatnou Varius, Presotto Italia a en-suite koupelnou, druhá ložnice, koupelna, samostatná toaleta, prádelna, chodba a předsíň. Z obývacího pokoje a hlavní ložnice vedou vstupy na prostornou terasu, z obou ložnic na balkon orientovaný do parku se vzrostlými stromy a vodním prvkem.

Rezidence byla dokončena v r. 2011. Okna jsou dřevěná euro s dvojskly a předokenními celozatemňovacími žaluziemi, ke kvalitnímu vybavení bytu patří dubové parkety, sanita Villeroy & Boch, rakouská kuchyně EWE se spotřebiči Miele a Siemens i vinotékou Liebherr s kapacitou 18 lahví. Na automaticky zavlažované terase s přírodním povrchem z exotického dřeva Massaranduba je teaková solární sprcha Les Jardins a designová vířivka Villeroy & Boch Just Silence. Byt střeží zabezpečovací systém Jablotron, celý dům je chráněn recepcí, 24/7 ostrahou a vstupy i vjezdy na čip. Rezidenti mohou využívat kočárkárnu a kolárnu, k bytu přísluší 2 garážová stání a velký sklep. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna.

Výborná poloha projektu umožňuje bydlet v centru společenského dění, přímo v areálu Brumlovka (více informací v aplikaci "Brumlovka.") se koná řada akcí (například food festivaly, taneční akce, workshopy, akce pro děti, letní kino), v bezprostřední blízkosti fungují kavárny, restaurace, wellness, fitness, Balance club Brumlovka s Benefit klubem pro rezidenty Baarovy rezidence, supermarket, drogerie, lékárna, zubní ordinace, je zde dětské i atletické hřiště. V docházkové vzdálenosti jsou obchodní centra DBK Budějovická a Arkády Pankrác, nedaleká stanice metra linky C Budějovická, (3min městskou dopravou nebo free shuttle busem), umožňuje výborné spojení s centrem, stejně tak blízko je i železniční zastávka Praha-Kačerov. Při cestách autem je výhodou snadný nájezd na magistrálu, Jižní spojku i dálnici D1.

Podlahová plocha 117,2 m2, terasa 82,3m2 , balkon 12,7 m2 , sklep 6.3 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102592
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    10 949 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    117 m²
  • Terasa
    82 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    212 m²
  • Parkování
    Dvě garážová stání
  • Sklep
    6 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.