Byt 1+kk, 1. NP, č.1.11

Kompletně zařízený a vybavený pohodlný apartmán s terasou s výhledem na vodní hladinu je součástí projektu Lakeside Apartments Lipno, k němuž patří soukromá pláž s přístupem do nově vzniklé mariny MOLO Jestřábí a wellness se saunou i bazénem. Atraktivní lokalita v Černé v Pošumaví přímo u přehrady, nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu do Rakouska. 

Dispozici bytu umístěného v přízemí domu tvoří obytný prostor s kuchyní, koupelna, předsíň a toaleta. Na obytný prostor navazuje západně orientovaná terasa s posezením

Kvalitní standard zahrnuje velkoformátová hliníková okna s izolačním trojsklem a venkovními hliníkovými roletami, nadstandardní odhlučnění mezi apartmány, dubovou podlahu, přípravu na chlazení i systém chytré domácnosti, keramickou dlažbu a sanitu značek Grohe a Laufen. Výška stropu je 2.7 m. Kuchyně je vybavena indukční varnou deskou, myčkou nádobí, elektrickou troubou a chladničkou s mrazákem, spací zóna poskytuje místo až pro 5 osob (2 manželské postele a 1 jednolůžko), v interiéru je spousta důmyslného úložného prostoru. Ekologické podlahové vytápění zajišťují geotermální vrty. Majitelé mohou využívat kolárnu, lyžárnu, wellness i správcovský servis, který kromě běžných úklidových služeb společných prostor spočívá také v nabídce úklidu, recepční službě a 24hodinové asistenci.  

Černá v Pošumaví je součástí CHKO Šumava a rozkládá se u nejširšího bodu vodní nádrže Lipno. Je oblíbeným turistickým střediskem vyhledávaným milovníky jachtingu, windsurfingu, kiteboardingu i dalších vodních sportů. V okolí lze navštívit Stezku korunami stromů, bikepark, rodinnou terénní cyklotrasu, lanový park, aquapark, bobovou dráhu a mnoho dalších atrakcí. V zimě oblast vybízí k dálkovému bruslení, výletům na běžkách či k lyžování v nedalekých areálech, jako je například rakouský Hochficht. Místo je atraktivní i díky poloze nedaleko Českého Krumlova a hraničního přechodu s Rakouskem.

Podlahová plocha 33,1 m2, terasa 21,8 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103593
  • Prodejní cena
    6 100 000 Kč / 243 125 €
  • Podlahová plocha *
    33 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Celková plocha
    55 m²
  • Světlá výška stropu
    2,70 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Jihočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.