Byt, 4+kk

Penthouse o rozloze více než 133 m2 je součástí moderního komplexu exkluzivních apartmánových domů umístěných v první linii zástavby s nerušeným výhledem na moře. Krásně zaoblený design, upravený pozemek a mnoho soukromých vymožeností jistě potěší i ty nejnáročnější klienty.

Dispoziční uspořádání jednotky postavené v roce 2020 tvoří 3 ložnice, 3 koupelny a také velká terasa s dalekým výhledem na pobřeží a mořskou hladinu. Hlavní ložnice má vlastní terasu a šatnu, obývací pokoj je řešen jako otevřený prostor s kuchyní a jídelním koutem, vše se vstupem na terasu. Nejen, že se do bytu dostává krásné množství přirozeného světla, navíc interiér plynule navazuje na exteriér.

Jak penthouse, tak komplex předvádí inovativní design, moderní architekturu, nejvyšší standardy kvality z hlediska materiálů a vybavení a luxusní vybavení s ohledem na pohodlí obyvatel, zahrnující například klimatizaci a mramorové podlahy s podlahovým vytápěním. V celém objektu se nacházejí vodní prvky, nekonečný bazén a nejmodernější klub s vyhřívaným bazénem, spa a posilovnou. Uzavřená komunita je střežena bezpečnostními kamerami a vstupními dveřmi vybavenými videovrátným.

Letovisko Estepona je místem, kde si užijete hory a moře, čistý vzduch a sportovní aktivity od golfových hřišť, projížděk na lodi či koupání, ale také dobré jídlo, galerie či nákupy.

Zastavěná plocha: 493 m2, interiér: 133 m2, terasy: 360 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104543
  • Prodejní cena
    53 000 000 Kč / 2 107 775 €
  • Podlahová plocha *
    133 m²
  • Terasa
    360 m²
  • Celková plocha
    493 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Andalusie

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.