Byt, 3+kk

Mezonetový byt 3+kk je situován v 6. a 7. nadzemním podlaží historického domu z přelomu 19. a 20. století procházejícího kompletní rekonstrukcí, která vytvoří 12 nadstandardně řešených bytových jednotek s výhledy na Petřínskou rozhlednu, Pražský hrad nebo na malebné fasády protějších domů, v atraktivní lokalitě jen pár kroků od vyšehradských zahrad.

Byt je zkolaudován a připravený k nastěhování.

Dispozice první úrovně bytu je tvořena předsíní, otevřeným konceptem obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, ložnicí, koupelnou s vanou a WC a toaletou pro hosty. Druhá úroveň bytu se skládá z prostorné galerie a druhé ložnice. V kupní ceně je již obsažena sklepní kóje 4,7 m2.
Vybavení zahrnuje dubové masivní plovoucí podlahy Bwood a keramickou dlažbu Kale Monoporcelan, nová špaletová okna a nová dřevěná eurookna s izolačními dvojskly, sanitu značky Laufen, Gebrit, Kaldewei nebo Paffoni Ringo, bezpečnostní vstupní dveře.

Dům je výhodně situován v pěším dosahu veškeré občanské vybavenosti a možností kulturního i sportovního vyžití. Nedaleko se kromě škol a školek nachází muzea, kavárny a restaurace, Botanická zahrada UK nebo divadelní Letní scéna a vyšehradské zahrady, k aktivnímu odpočinku láká cyklostezka vedoucí po nábřeží Vltavy, tenisové kurty pod Vyšehradem, krytý plavecký bazén a venkovní koupaliště v nedalekém Podolí. Stanice metra B na Palackého náměstí je od domu vzdálena jednu zastávku tramvají, na niž se dá dostat během 2 minut pohodlné chůze.

podlahová plocha: 83,2 m2, sklepní kóje 4,7 m2. Fotografie pocházejí ze vzorového bytu.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    19487
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    83 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.