Byt, 2+kk

V překrásné lokalitě Máchova jezera nabízíme k prodeji nový byt s terasou, situovaný v částečně zapuštěném 2. podzemním podlaží novostavby s historickou čelní fasádou. K původní vile Annahof, která byla vybudována ve 20. letech minulého století v romantickém stylu Art Deco, přibyla minimalistická moderní dostavba s prosklenými stěnami.

Dispozice bytu nabízí obývací pokoj s jídelním prostorem, kuchyní a vstupem na terasu, ložnici, koupelnu, zádveří se šatnou a zelené atrium.

Byt je nabízen k prodeji ve stavu white walls, tj. před dokončením finálních povrchů a zařizovacích předmětů, jako jsou podlahy, obklady či koupelny. Za odpovídající příplatek lze využít možnost dokončení investorem dle přání nového majitele ve špičkovém standardu, který zahrnuje například třívrstvé dřevěné parkety Empirii Wood určené k podlahovému vytápění, keramickou glazovanou dlažbu Villeroy&Boch, velkoformátová hliníková posuvná okna Reynaers, dřevěné repliky původních oken a střešní okna Velux, elektricky ovládané předokenní žaluzie na jižní straně, masivní interiérové dveře, koupelnové zařizovací předměty světových značek, teplovodní podlahové vytápění Rehau a nástěnné radiátory (centrální kotelnas kotlem Viessmann v domě), přípravu pro plynový krb a jacuzzi a sluneční markýzy na terase. Kuchyňská linka ani nábytek nejsou součástí standardního vybavení.
Vysokou úroveň zabezpečení zajišťuje elektronický zabezpečovací a kamerový systém Jablotron s možností napojení na PCO, intercom, požární detektory, vstupní domovní i bytové dveře Next v nejvyšší bezpečnostní třídě.
Možnost dokoupení dlážděného parkovacího stání a sklepa v různých velikostech.

Tento unikátní projekt vznikl jako kompletní přestavba původní historické vily, při níž byly zachovány pouze tři obvodové stěny kombinující prvky Art Deco, kubismu a funkcionalismu. Veškeré vnitřní konstrukce, stejně jako dostavba v moderním, architektonicky čistém stylu směrem k jezeru, jsou zcela nové. V domě je výtah a wellness se saunou Saunatop, šatnou a odpočívárnou, výhodou je též přímý přístup k jezeru.

Dům se nachází na vyvýšeném místě v první linii jezera, v lázeňské lokalitě noblesních vil. Veškerá infrastruktura včetně výběrových restaurací, barů, wellnes a krytých i venkovních bazénů v celoročně otevřených 4* hotelech je na dosah ruky. V okolí je k dispozici jachtklub, moderní aquapark a nepřeberné možnosti sportovního vyžití i relaxace. Cesta autem z centra Prahy po dálnici na Mladou Boleslav, nebo romantickou cestou Kokořínským údolím trvá hodinu deset minut pohodlné jízdy.

Odhadovaná cena dokončení bytu investorem 199 000 Kč.
Interiér 67 m2, terasa 12 m2, atrium 6 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22686
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    67 m²
  • Terasa
    18 m²
  • Celková plocha
    85 m²
  • Parkování
    Možnost dokoupení dlážděného venkovního stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.