Byt, 3+kk

Cítíte klid při sezení na terase, vychutnáváte si drink a užíváte si pohled na zalesněný kopec, který dominuje zdejšímu kraji. Tak to vypadá, když bydlíte v Rezidenci pod Bertramkou. A tenhle pocit můžete zažít i vy. Máme pro vás v nabídce byt 3+kk s terasou, který se nachází v klidné části Prahy 5 – Košířích, kde najdete prvorepublikovou vilovou čtvrť a veškerou občanskou vybavenost. MHD i autem se dostanete do 5ti minut na Anděl, kde máte nákupní centrum a spoustu restaurací, kde se výborně najíte.

Rezidence disponuje kamerovým systémem, výtahem, centrální kotelnou přímo v domě a skvělou úklidovou službou. Byt se nachází ve 4. patře a náleží k němu 1 garážové stání a 2 sklepy, které jsou přímo na patře. Projdete bezpečnostními dveřmi a nacházíte se v prostorné chodbě. Dýchne na vás jednoduchost a minimalismus.

V celém bytě je plovoucí dřevěná podlaha. Kuchyň od SYKORY má v sobě zabudované spotřebiče firmy Siemenes a Liebherr. . Dominantou kuchyně jsou také lakované mramorové desky a elektronické žaluzie. Vyjdete na terasu a máte nádherný výhled do krajiny.
V prvním pokoji naleznete postel s nočními stolky a prvotřídní vestavěnou skříň. Druhý pokoj může sloužit jako pracovna nebo dětský pokoj. Oba pokoje mají samostatnou koupelnu vybavenou značkou LAUFEN.

V místě máte možnost vybít svého sportovního ducha na nedalekém golfovém hřišti v Motole nebo ve sportovním centru Cibulka, kde se nachází tenisové a squashové kurty.
Byt je ideální pro pár nebo tříčlennou rodinu a ihned k nastěhování.

Interiér 72 m2, terasa 14 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26223
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    72 m²
  • Terasa
    14 m²
  • Celková plocha
    86 m²
  • Parkování
    1 garážové parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.