Byt, 4+kk

Zrekonstruovaný byt se zachovanými původními prvky je součástí rohového činžovního domu s výtahem, stojícího kousek od zastávek městské hromadné dopravy s přímými spoji do centra.

Byt se sestává z předsíně s navazující kuchyní, dále z obývacího pokoje s proskleným výklenkem, ze 3 ložnic (z toho 2 jsou průchozí), z technické místnosti a koupelny.

V nedávné době byl byt zrekonstruován. Na podlaze v předsíni a kuchyni leží dlažba s věrnou imitací dřeva. Kuchyň je plně vybavena vestavnými spotřebiči, například indukční varnou deskou a troubou značky BOSCH. Dveře jsou zrestaurované původní nebo jejich repliky, vstupní dveře bezpečnostní. Moderní koupelnu s umyvadlem, toaletou, vanou a oknem do světlíku osvětlují LED pásky s možností změny barvy světla. Pračka je ukryta v technické místnosti. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel Junkers.

Dům stojí kousek od stanice metra linky A Flora nebo dvou zastávek tramvají (Radhošťská a Orionka), téměř před domem staví autobus spojující severní a jižní část města. Místo je v dosahu veškerých služeb, v docházkové vzdálenosti se nachází obchodní a zábavní centrum Atrium Flora, mnoho restaurací a kaváren. Přímo přes ulici funguje mateřská škola, další soukromé i státní školky jsou v blízkosti, stejně jako základní škola nebo Vinohradská nemocnice s lékařskou pohotovostí. Zeleň poskytuje několik sadů v okolí.

Interiér 95,4 m2. Jednotka je v prohlášení vlastníka vedena jako 2+1.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27069
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    95 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.