Byt, 2+kk

Novostavba prostorné a světlé garsoniéry s balkónem a garážovým stáním je součástí bezbariérové Vitality Rezidence s recepcí, fitness centrem, relaxační zónou, posezením v klubovém loungi u krbu a s dalšími prostory pro sousedská setkávání. Kolaudace leden 2020.

Dispozici bytu ve 3. podlaží tvoří obytný prostor s jídelnou, částečně oddělenou kuchyňskou linkou, balkónem a odpočinkovou částí. Dále je zde samostatná ložnice s oknem, koupelna a předsíň. V prohlášení vlastníka je byt veden jako 1+kk.

Do standardu vybavení patří vyhřívaná dřevěná podlaha Kährs Spirit v provedení dub Reef (s kartáčovaným povrchem a matným lakem), velkoformátová francouzská dřevěná okna s izolačním trojsklem a designovým kováním značky M&T, sanitární vybavení Villeroy & Boch a sprchový kout Hüppe, podomítkové baterie, velkoformátové obklady a dlažba Porcelaingres, povrch balkonu Woodplastic Forrest Teak. Bezpečnostní vstupní dveře jsou protipožární a protihlukové. Dům je zabezpečen kamerovým systémem, 24hodinovou recepcí, bezpečnostními čidly a alarmem, byt je vybaven asistenčním tlačítkem pro případ nouze. K bytu přísluší garážové stání.

Umístění přímo nad populárním místem Anděl, kam lze dojít přes upravený park Sacré Coeur za pouhé 3 minuty, poskytuje veškeré výhody městského života: široké nákupní možnosti, kulturní vyžití, restaurace a kavárny, lékaře a lékárny, blízkost MHD, rychlé spojení s centrem, ale také snadné výjezdy z města autem i hromadnou dopravou. Místo zpříjemňuje těsné sousedství se zahradou Kinských a Petřínskými sady.

Jedná se o postoupení práv ze smlouvy o budoucí smlouvě kupní, neplatí se 4% daň z nabytí.

Interiér 45 m2, balkón 5 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29334
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    45 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    50 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.