Byt, 2+1

Byt po rekonstrukci s výhledem do zeleně je umístěn ve zvýšeném přízemí bytového domu stojícího v klidné boční ulici velmi oblíbené rezidenční lokality jen 2 zastávky tramvají od Moravského náměstí a pár kroků od vstupu do parku Lužánky.

Dispozici tvoří obývací pokoj, ložnice, samostatná kuchyně, spíž, předsíň, koupelna a toaleta. Kuchyně a 1 pokoj jsou orientované na jihozápad do ulice, 2. (větší) pokoj na severovýchod do upravené společné zahrady.

V celém bytě (vyjma koupelny a toalety) je plovoucí podlaha, okna jsou plastová s interiérovými žaluziemi, dveře bílé dřevěné s obložkami. Kuchyňská linka a koupelna jsou nově vybavené. Vytápění vlastním elektrickým kotlem Protherm. Obyvatelé mohou využívat kolárnu, společnou klubovnu a zahradu s grilovacím místem, pískovištěm a sušákem na prádlo. Součástí kupní ceny je sklep. Parkování před domem, v přípravě je zřízení rezidenční zóny.

Dům se nachází v ulici lemované stromy v těsné blízkosti mateřské a základní školy, tenisových kurtů nebo hokejové haly. V okolí je výběr kaváren a vyhlášených restaurací, jsou zde lékárny, pošta, supermarket či známý hudební klub, 4 minuty chůze je vzdálen park Lužánky s mnoha možnostmi sportovního vyžití. Spojení se středem města zajišťují tramvaje, cesta trvá necelých 10 minut, v pěším dosahu je též zastávka trolejbusu a nočního autobusu.

Interiér 67 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33286
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    64 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.