Byt, 3+kk

Moderní světlý byt s balkonem, výhledem na přírodní park a se 2 parkovacími místy, v klidné části Uhříněvsi a v docházkové vzdálenosti na vlak či autobus.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Před samotnou výstavbou prošel dispozičními změnami a rozsáhlými klientskými změnami vybavení nad rámec standardu developera. Byt je rozdělen na obývací pokoj s jídelnou a částečně oddělenou kuchyní, balkon, dvě ložnice, koupelnu (s vanou, 2 umyvadly a WC), samostatnou toaletu a předsíň.

Cena bytu zahrnuje většinu vybavení a nábytku na fotografiích, 1 garážové a 1 venkovní stání a sklep. V domě je výtah.

Ve čtvrti fungují mateřské a základní školy (nejbližší škola 10 minut chůze), lékařský dům s lékárnou, pošta, Billa (otevřena 1.11. 2019), Lidl (300m, otevření začátkem roku 2020), restaurace, kavárny, divadlo a kino, fitness centra (Holistic fitness, Fitness pro ženy), rodinné centrum pro maminky s dětmi, tenisové centrum. 10 minut autem se nachází OC Čestlice, Aquapalace Praha, Dendrologická zahrada a další. Pár kroků vede do uhříněveské obory, která je součástí rozhlehlého přírodního parku s rybníky, loukami a lesy.

Byt se nachází 10 minut od vlakového nádraží Uhříněves a autobusové zastávky. Spojení s centrem zajišťují přímé vlakové spoje (Hlavní nádraží 19 minut jízdy), autobusy jezdí cca 15 minut ke stanici metra C Háje a metra A Depo Hostivař.

Interiér 66,2 m2, balkon 6,6 m2, sklep 3,5 m2.

Bezpečnostní a protipožární vstupní dveře značky Sherlock, interiérové dveře značky Gerbrich, plovoucí laminátová podlaha, koupelna SIKO, kuchyňská linka Ikea. Plastová okna.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33931
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 300 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    66 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkování
    1 garážové stání a 1 venkovní stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.