Byt, 3+kk

Moderně vybavený světlý byt s velkým balkonem, výhledem do širokého okolí a se 2 garážovými stáními se nachází v bytovém komplexu Nad Přehradou z r. 2017, zasazeném do klidné lokality přímo u lesoparku Hostivař.

Bytová jednotka leží v 7. podlaží domu. Třicetimetrový obývací pokoj s jídelnou a otevřenou kuchyní je propojen s prostorným zastřešeným balkonem. Z velké vstupní chodby vede vstup do 2 ložnic, koupelny, komory a na samostatnou toaletu.

Standard vybavení zahrnuje plastová okna s interiérovými žaluziemi, vinylovou podlahu nebo vstupní bezpečnostní dveře Next (tř. IV). Kuchyňská linka je plně vybavena. Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Součástí kupní ceny jsou 2 garážová stání, zabezpečený sklep a veškeré interiérové vybavení na míru.

V rámci developerského projektu vznikl nový park a bylo vystavěno víceúrovňové dětské hřiště o velikosti 500 m2 nejen s herními prvky, ale také s venkovním grilem od českého sochaře Lukáše Raise a ping-pongovým stolem. Kousek od domu se nachází základní a mateřská škola, pošta, supermarket i menší obchody. Autobusové spoje z blízké zastávky jezdí ke stanici metra Háje (11 minut) nebo k nádraží Horní Měcholupy (4 minuty jízdy), odkud se lze během pár minut dostat pohodlně vlakem až do centra. Hned u domu začíná velký hostivařský lesopark s mnoha pěšími i cyklistickými trasami a přehradou vhodnou ke koupání.

Užitná plocha 82,8 m2, terasa 11,5 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase například přes aplikaci WhatsApp, FaceTime, Messenger nebo Skype.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35621
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 800 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    83 m²
  • Balkón
    12 m²
  • Celková plocha
    95 m²
  • Parkování
    Dvě parkovací stání v ceně
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.