Byt, 5+1

Důstojný byt s velkorysými rozměry, zachovanými významnými historickými prvky, 2 balkony a výhledem na typické staroměstské budovy leží ve 4. podlaží památkově chráněného bytového domu v samém srdci města, jen pár kroků od Staroměstského náměstí a v sousedství kostela U Salvátora.

Téměř dvousetmetrová vzdušná a světlá plocha je rozčleněna na obývací pokoj s balkonem, jídelnu, kuchyni, pracovnu, 1 ložnici s en-suite koupelnou, 2. ložnici také s vlastní koupelnou a navíc ještě šatnou a balkonem do vnitrobloku, dále velkou vstupní halu, centrální koupelnu a samostatnou toaletu.

Na stropech zaujmou secesní malby na fládrovaném podkladu z konce 19. století, v jídelně visí italský lustr z benátského skla. Předsíň zdobí skleněná vitráž, plátkové zlato a stříbro na dekoracích skříní a mramorová podlaha, v pokojích jsou parkety, v koupelně, hale a kuchyni vyhřívaná podlaha. Kuchyně je vybavena spotřebiči Miele. Poslední rekonstrukce bytu proběhla r. 2005, vytápění zajišťuje plynový kotel Junkers. Památkově chráněný nárožní dům byl dokončený dle plánů Emanuela Dvořáka v r. 1900 ve stylu pozdního historismu s novobarokními a secesními prvky. Dům je pěkně upravený a je zde moderní výtah. Parkovat lze před domem v zóně pro rezidenty.

Jedinečná lokalita s působivým geniem loci nabízí kvalitní městské bydlení s veškerými službami na dosah ruky. V blízkém okolí je nejen množství restaurací, kaváren a obchodů, ale také školy od jeslí po vysoké, významné kostely sv. Ducha a U Salvátora, mnoho památek a kulturních institucí. Krátkou procházkou lze dojít do zahrady Anežského kláštera nebo na vltavské nábřeží. V pohodlné vzdálenosti je stanice metra i zastávka tramvaje.

Interiér 187 m2, balkony 6,5 m2 a 5 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36638
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    187 m²
  • Balkón
    12 m²
  • Celková plocha
    194 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.