Byt, 3+kk

Nadstandardně velký byt s jedinečnými výhledy na třpytící se hladinu řeky, z dalších oken do bohaté zeleně. Romantická lokalita v těsném sousedství zoologické zahrady. Citlivě zrekonstruovaná historická budova Trojský mlýn se silným geniem loci, s parkováním, nonstop recepcí i privátní zahradou. Ideální prostředí pro rodinu, která zde najde klid i sportovní vyžití a zároveň snadný dosah centra a všech služeb.

Dispozice bytu ve 4. podlaží je 3+kk. 80metrový obytný prostor s kuchyní je orientovaný směrem k řece i do zahrady. Hlavní ložnice má en-suite koupelnu, okno přímo u vany poskytuje uklidňující výhled na plynoucí Vltavu. Dále je zde druhá ložnice a druhá koupelna, oddělená toaleta, velkoryse pojatá vstupní hala, technická místnost s přípojkou na pračku a komora.

Trojský mlýn
vznikl pravděpodobně v 16. století (dle některých pramenů již v 15.). Rekonstrukce této cenné budovy byla dokončena v r. 2003. Středem vede atrium s proskleným výtahem, uvnitř mlýna zůstala zachována původní kamenná klenba náhonu. K vysokému standardu vybavení bytu patří dubové parkety, repliky původních oken s izolačními trojskly, bezpečnostní protipožární vstupní dveře, dřevěné interiérové dveře, obklady v koupelnách z mramorových desek. Kuchyňská linka je plně vybavena, vytápění zajišťuje kombinovaný plynový kotel. K jednotce patří 1 parkovací stání v garáží a sklep, rezidenti mohou využívat společnou zahradu, kolárnu a parkovací místa na venkovním parkovišti.

Velmi příjemná lokalita se nachází mimo hlavní silnice či rušné ulice, v unikátním prostředí mezi zoologickou zahradou, Trojským zámkem a Vltavou, kde se šum řeky a listů staletých stromů mísí s reálnými zvuky džungle. Podél Vltavy vede oblíbená stezka pro cyklisty, běžce i bruslaře, po nové lávce se lze dostat do Stromovky. V blízkosti se nachází vinice sv. Kláry, která je součástí botanické zahrady, přírodní památka Havránka a mnoho dalších výletních cílů s krásnými výhledy na metropoli. V blízkosti funguje oblíbená ekoškolka Rozárka, základní škola s alternativní třídou i Trojské gymnázium s rozšířenou jazykovou výukou. Časté a rychlé autobusové spoje jezdí ke stanici metra linky C Nádraží Holešovice, cesty autem usnadňuje pár minut vzdálený vjezd do tunelového komplexu.

Interiér 183,2 m2, sklep 2,9 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38000
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    11 378 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    183 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.