Byt, 2+kk

Kompletně zrekonstruovaný byt orientovaný do klidné boční ulice je součástí klasického bytového domu stojícího přímo na náměstí 14. října s pěknou parkovou úpravou. Pohodlný pěší dosah obchodně-zábavní zóny na Andělu, stanic MHD i všech služeb.

Dispozice bytu ve 3. podlaží je rozdělena na obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s vanou a přípojkou na pračku, samostatnou toaletu a vstupní chodbu s komorou.

Interiér zútulňují dřevěné podlahy, nábytek na míru a nová dřevěná špaletová okna. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Philco (indukční varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba, digestoř, myčka, chladnička s mrazničkou), v chodbě je zabudovaný botník. Vytápění plynovým kotlem. Byt je nabízen včetně interiérového vybavení. Obyvatelé bytu mohou využívat společný balkon přístupný ze schodišťové chodby. Dům je dobře udržovaný, má výtah a kamerový systém.

Atraktivní lokalita u smíchovského centra Anděl poskytuje vše potřebné: supermarkety a další obchody, restaurace, kavárny, banky, lékárny, kluby. Blízko je do knihovny, multikin i Švandova divadla. V suterénu domu funguje lezecká stěna. Do pěti minut chůze je vzdálena stanice metra linky B a zastávky tramvají i autobusů. Daleko není ani do parků, na Janáčkovo nábřeží nebo Dětský ostrov.

Interiér 56 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38169
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    56 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.