Byt, 3+kk

Světlý byt s balkonem a garážovým stáním je umístěn v 4. podlaží bytového domu s výtahem stojícího přímo u stanice metra linky B Hůrka, necelých 15 minut od centra Prahy, v pěším dosahu Centrálního parku a veškerých služeb.

Účelnou dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a západně orientovaným balkonem, 2 ložnice s okny na východ do klidného atria, koupelna (s vanou a přípojkou na pračku i sušičku), samostatná toaleta a prostorná vstupní chodba.

Podlahy jsou laminátové, s novými celoplošnými koberci nebo dlažbou, okna plastová s vnitřními žaluziemi, vstupní dveře bezpečnostní. Kuchyně je vybavena spotřebiči Miele a Whirpool, v 1 ložnici a chodbě jsou vestavěné skříně. Koupelna s toaletou jsou po nedávné rekonstrukci, zbytek interiéru je vhodný k částečné modernizaci. Vytápění centrální. K bytu přísluší sklep a uzamykatelný garážový box, obyvatelé domu mají také možnost využít parkoviště vyhrazené pro rezidenty domu. V domě je instalován kamerový systém a funguje zde nonstop ostraha.

Místo je díky stanici metra perfektně dostupné, za pár minut je možné dojet na Anděl, do centra i k obchodně-zábavní zóně na Zličíně. V bezprostředním okolí funguje supermarket, lékárna, restaurace, kavárny, banky, pošta a další služby, poliklinika, mateřská a základní škola i gymnázium. Na kole či pěšky je možné se během chvilky dostat do Centrálního parku s několika dětskými hřišti nebo také do Prokopského údolí. Pro cesty autem je výhodou snadný nájezd na Pražský okruh.

Interiér 66,14 m2, balkon 9,15 m2, sklep 4,97 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38173
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    66 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    75 m²
  • Parkování
    Uzamykatelný garážový box a parkoviště pro rezidenty
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.