Byt, 2+kk

Půdní, plně klimatizovaná vestavba se spoustou denního světla se nachází v komorním historickém bytovém domě se zahradou. Dům stojí na kraji tradiční rezidenční čtvrti u usedlosti Hřebenka, v sousedství zahrady Kinských a v pěším dosahu smíchovského centra Anděl.

Ve vstupní úrovni (ve 3. patře domu bez výtahu) je prostorný obytný prostor s kuchyní, malá pracovna/ložnice, koupelna (s WC a vanou), úklidová a technická komora (s přípojkou na pračku) a předsíň. Na galerii v podkroví je prostor pro pracovnu/druhou ložnici.

Byt vybudovaný v r. 2015 prosvětlují hliníková ateliérová okna s el. ovládáním a kruhové okno v dřevěném rámu, podlahy jsou z masivního dubu. Kuchyňská linka na zakázku je plně vybavena vestavnými spotřebiči (Zanussi, Whirlpool, výsuvná digestoř Franke), LED podsvícením a kvalitním push to open kováním Hettich. V koupelně je velkoformátová dlažba a obklady Kale, sanitární zařízení značek Grohe, Vitra, Optima, Roca a Laguna. Součástí vybavení je multi-split klimatizace Olimpia Splendid Nexya, stmívatelná svítidla, plissé rolety a vestavný nábytek na zakázku od truhláře. Vytápění kondenzančním plynovým kotlem Immergas. K jednotce přísluší sklep. Dům s pouhými 5 jednotkami je udržovaný, v plánu je nová uliční fasáda, rekonstrukce střechy a úprava společných prostor, výtah zde není. Obyvatelé mohou využívat společnou jižně orientovanou zahradu.

Příjemná lokalita s množstvím zeleně a pěknými výhledy na Prahu se rozkládá nedaleko centra, v dosahu jsou veškeré služby včetně mnoha sportovišť na Strahově. Procházkou přes upravený park Sacré Coeur lze dojít přímo do OC Nový Smíchov. Dopravní spojení zajišťují autobusy (7 minut jízdy do centra ke stanici metra Karlovo náměstí), jízdy autem urychluje tunelový komplex.

Interiér 70,4 m2, sklep 4,4 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39076
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.