Byt, 3+1

Prostorný byt s vysokými stropy a nerušeným výhledem na historické dominanty Prahy, zalesněný vrch Petřín i na hladinu Vltavy se nachází v 5. podlaží noblesního secesního domu z r. 1902 stojícího na Masarykově nábřeží přímo u Slovanského ostrova.

Klasickou dispozici tvoří obývací pokoj, samostatná kuchyně, přilehlý bývalý pokoj pro služku, 2 ložnice, koupelna, toaleta, komora a velká vstupní hala. Dva pokoje poskytují přímé výhledy na Slovanský ostrov, Petřín a Hradčany, okna 1 pokoje, kuchyně a bývalé místnosti pro služku směřují do malého vnitrobloku. K bytu přísluší sklep.

Byt je v původním stavu a nabízí tak možnost uzpůsobit interiér zcela dle vlastních představ. Po rekonstrukci ještě více vynikne krása původních řemeslných prvků, jako jsou originální štuky a rozety se secesními florálními motivy nebo dvoukřídlé interiérové dveře s bohatě zdobenými skly. Na podlaze jsou původní parkety, okna jsou dřevěná špaletová. Topení a ohřev vody jsou plynové. V domě je výtah, společná kočárkárna a úklidová místnost. Reprezentativní společné prostory byly zrekonstruovány v r. 2014.

Poloha domu umožňuje pěší dosah všeho potřebného a také snadnou dostupnost hromadnou dopravou. Kousek od domu staví tramvaje, během chvíle lze dojít ke stanici metra linky B Národní třída nebo Karlovo náměstí. Jen pár kroků od domu je mateřská a základní škola i gymnázium, v docházkové vzdálenosti několik fakult Univerzity Karlovy. V okolí se nachází mnoho architektonických skvostů – například funkcionalistická budova Mánes s výstavní síní, Tančící dům, palác Žofín nebo Národní divadlo, v jehož garážích je možnost pronájmu dlouhodobého parkování. Mohutné stromy na Slovanském a Střeleckém ostrově s dětským hřištěm tvoří příjemnou zelenou oázu.

Interiér 112,5 m2, sklep 10 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40709
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 730 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    113 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.