Byt, 6+kk

Prostorný šestipokojový penthouse s vysokými stropy je se svými velkoryse pojatými terasami a výhledem na všechny dominanty Bratislavy naprosto výjimečnou nemovitostí na pomezí Petržalky a Starého Města. Umístěný je v budově s bazénem, ​​saunou i squashovým kurtem. Mezonet se prodává ve stavu shell & core.

Dispozice bytu sestává z obývacího pokoje s kuchyní a jídelním koutem, pracovny, pokoje pro hosty, hlavní ložnice se šatnou a en-suite koupelnou, 2 ložnic, 2 koupelen, šatny a vstupní chodby. Navržen zde je také skleník nebo zimní oddechová zahrada s výhledem na Staré Město. Penthouse nabízí 360stupňový výhled. V horním podlaží se nachází terasa velká 329 m2 s možností všestranného využití. Dispozici mezonetu umístěného v pátém a šestém podlaží lze měnit dle požadavků budoucího majitele.

V jednotce jsou elektrické rozvody, rozvody vody a kanalizace. Standardem jsou kvalitní odhlučněná hliníková okna. Stropy jsou zde nadstandardně vysoké. Penthouse se nachází v 11leté zateplené novostavbě s vlastní kotelnou v bezprostřední blízkosti parku Janka Krále či OC Aupark. Na každém podlaží je umístěna prádelna, v přízemí je možnost sportovního vyžití: squash, posilovna a bazén se saunou. V 5. patře je k dispozici společná terasa, která je v letních měsících využívána obyvateli domu. K bytu lze přikoupit parkovací místo v garáži budovy.

Vyhledávaná lokalita mezi Petržalkou a Starým Městem, která poskytuje veškerou občanskou vybavenost včetně vzdělávacích a zdravotnických zařízení, obchodů a supermarketů, ale také bohaté možnosti sportovního vyžití. Rychlá dostupnost MHD i autem – je zde přímé napojení na obchvat. Vedle budovy se nachází lávka pro chodce vedoucí do sadu Janka Krále, který sousedí s oblíbeným OC Aupark.

Interiér 382 m2, terasy celkem 463 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40809
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    382 m²
  • Terasa
    463 m²
  • Celková plocha
    845 m²
  • Parkování
    garážové stání 17 000 eur
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.