Byt, 5+kk

Světlý a vzdušný pětipokojový byt s jedinečným výhledem na okolní bohatou zeleň, Rakousko i Bratislavský hrad je umístěn ve svahu nad Děvínskou cestou, v projektu Condominium Renaissance.

Dispozici původně šestipokojového bytu tvoří obývací pokoj s krbem a se vstupem na terasu, pracovna s balkonem, kompletně vybavená kuchyně, jídelní část s francouzským oknem a stěnou s akváriem, hlavní ložnice se vstupem na balkon a s en-suite koupelnou (se solitérní vanou, walk-in sprchovým koutem, WC a bidetem), 2 ložnice, 3. ložnice s vestavěnou šatnou, hostinská toaleta s umývátkem, koupelna (s walk-in sprchovým koutem), komora s prádelnou, samostatná walk-in šatna a vstupní hala se dvěma vestavěnými šatními skříněmi. Ložnice jsou orientované na východ, obývací pokoj s pracovnou na jih. K bytu přísluší 12metrová sklepní kóje a za příplatek 2 parkovací místa v garáži domu.

Standard zahrnuje dřevěné podlahy, hliníková velkoformátová okna se žulovými parapety a vnějšími hliníkovými elektrickými žaluziemi, podlahové vytápění v koupelnách, sanitu Joop!, stropní klimatizaci v každém pokoji, kamennou kuchyňskou desku, vestavné kuchyňské spotřebiče Miele (včetně kávovaru) a lednice na víno Gaggenau, elektricky ovládanou markýzu na terase, bezpečnostní protipožární dveře, kamerový systém a alarm. Pro maximální filmové zážitky je v obývacím pokoji zabudované plátno a projektor.

Prémiový projekt Condominium Renaissance je umístěný ve vyhledávané poklidné lokalitě na kraji Karlovy Vsi v blízkosti Karloveského ramena a naproti přírodní oblasti Sihoť. V pěším dosahu od areálu je široká občanská vybavenost. Centrum Starého Města je vzdáleno jen 8 minut autem.

Interiér 212 m2 + terasa a balkon 41 m2, sklep 12 m2.

K bytu je možné přikoupit 2 parkovací stání v garáži domu za 25 000 eur/ks.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40850
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    224 m²
  • Terasa
    33 m²
  • Balkón
    8 m²
  • Celková plocha
    265 m²
  • Parkování
    2 garážová místa za příplatek 1 místo à 25 000 eur
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.