2+1, 4.NP, Luscinia

Exkluzivně nabízíme prodej tohoto unikátního dvoupokojového bytu rozprostírajícího se v samostatném nejvyšším podlaží projektu rezidence Slávičie. Byt disponuje open-plan dispozicí a velkou terasou, která ho obklopuje ze tří světových stran. Městské bydlení pro ty, kteří doma hledají klid, ticho a zeleň. Byt se prodává ve stavu shell & core. 

Dispozici tvoří otevřený obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, odkud je vstup na 63 m2 velkou terasu s výhledy na město i okolní zeleň. Dále je zde ložnice s francouzským oknem s přístupem na terasu, koupelna a samostatná toaleta.

Standard zahrnuje hliníková okna Aluprof MB-86 s trojskly, vnější žaluzie Lomax v antracitové barvě, rekuperační jednotku v ložnici, tepelné čerpadlo Panasonic Aquarea a bezpečností vstupní dveře Defendor. V bytě je též podlahové topení a příprava na krb. Díky světlé výšce stropu 2,8 m je interiér výjimečně prosvětlený. K bytu přísluší sklep, možnost dokoupení parkovacího stání v garáži či na venkovním parkovišti. Uzavřený komplex má videovrátného, společné venkovní prostory a správce, který se stará o údržbu během celého roku.

Blízko a zároveň dostatečně daleko od rušného centra Bratislavy – to je lokalita nově vzniklého uzavřeného komplexu rezidence Slavičí. Nadčasová rezidenční čtvrť je známá pro množství zeleně a estetickou architekturu včetně několika ambasád. Co je nablízku? Například Vinarium coworking, obchodní centrum Cubicon s restauracemi a fitness centrem, Montessori školka, botanická zahrada či ZOO. Autem se dá dostat na nábřeží Dunaje do 10 minut. Kdo chce zmenšit svou uhlíkovou stopu, využije zastávku MHD vzdálenou 5 minut chůze.

Interiér 54 m2, terasa 63 m2.

K bytu je možné přikoupit čtyřpokojový byt ve 3. podlaží, čímž by vznikl mezonet s privátním vstupem výtahem.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41093
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    54 m²
  • Terasa
    63 m²
  • Celková plocha
    117 m²
  • Parkování
    1 garážové stání 25 000 eur
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.