Byt, 2+kk

Vzdušný byt s prostornou terasou, výhledem na zalesněný vrch Vítkov a s nadčasovým interiérem zařízeným novými špičkovými kousky je součástí moderní zabezpečené rezidence, která nedávno vznikla v lokalitě širšího centra v žádané čtvrti Karlín, kousek od parku i stanice metra a tramvajových zastávek.

Byt v 8. nadzemním podlaží domu se 2 výtahy tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a východně orientovaným balkonem, dále ložnice s en-suite koupelnou, samostatná toaleta, předsíň a velká šatna s přípojkou na pračku a sušičku.

Rezidence byla zkolaudována v r. 2020. Ke standardu patří masivní dubové podlahy, velkoformátová dlažba a obklady, velkoplošná hliníková okna s tepelně izolačními skly, kvalitní koupelnová sanita a zařizovací předměty Riho, Laufen, Hansgrohe a Kaldewei, alarm, bezpečnostní dveře a videotelefon. Interiér bude vybaven italským designovým nábytkem včetně sedací soupravy Bonaldo, stolu a židlí MIDJ, manželské postele San Giacomo a nočních stolků Cidori, italské jsou též záclony. Kuchyňská linka německé značky Beckermann je vybavena spotřebiči Gorenje a Whirlpool. K jednotce přísluší sklep.

Čtvrť Karlín působivě kombinující historickou zástavbu s moderními odvážnými počiny nabízí bydlení ve standardu evropských metropolí. Najdeme zde upravenou zeleň, kulturní centra, obchody, útulné kavárny, bistra i gurmánské restaurace. Stanice metra linky B i tramvajová zastávka Křižíkova jsou kousek od domu, cesta do centra hromadnou dopravou, autem, ale i na skútru či na kole po pohodlné cyklostezce trvá jen pár minut.

Podlahová plocha 68,8 m2, terasa 9,13 m2, sklep 4,26 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41230
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    69 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    78 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.