Byt, 3+kk

Jedinečný, tichý byt se zimní zahradou, terasou a možností užívání zahrady a pronájmu garážového stání je umístěn v klasickém vinohradském domě jen pár kroků od náměstí Míru, v boční ulici lemované stromořadím.

Dispoziční řešení jednotky v 1.NP nabízí zajímavě řešený otevřený obývací pokoj v zimní zahradě, jídelnu, kuchyni, dále 2 prostorné ložnice, velkou koupelnu, šatnu (z níž lze vytvořit další toaletu), komoru s prádelnou a zádveří. Z obývacího pokoje vede vstup do zahrady, s níž je možné pokoj v teplých dnech zcela propojit.

Interiér byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám moderního bydlení, výhodou jsou velké úložné prostory. Zesílená akustická špaletová okna se zdvojenými vnitřními skly zajišťují absolutní ticho. Interiér zútulňují dřevěné podlahy a kamenné obložení. Zimní zahrada je vytápěná, klimatizovaná a zastíněna stropními elektricky ovládanými žaluziemi. Vytápění bytu je řešeno elektrickými přímotopy, ohřev vody elektrickým kotlem (v bytě jsou i rozvody plynu). Pro pohodlné parkování lze pronajmout garážové stání (i na SUV) vzdálené 120 m od domu.

Perfektní poloha na Vinohradech, kousek od stanice metra a tramvajové zastávky, v blízkosti soukromých i státních mateřských a základních škol i gymnázií, pošty, lékárny, mnoha obchodů, kaváren, restaurací nebo Divadla Na Vinohradech. Během chvilky je možné dojít do rozlehlých Havlíčkových sadů, v docházkové vzdálenosti jsou i Riegrovy sady.

Interiér 118,91 m2, terasa 4,12 m2, cca 15 m2 zahrady ve vnitrobloku pronajato do výlučného užívání této jednotky.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41397
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 815 Kč nezahrnuty
  • Podlahová plocha *
    114 m²
  • Terasa
    4 m²
  • Celková plocha
    118 m²
  • Zahrada
    15 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu garážového stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.