Byt, 5+kk

V žádané lokalitě Starého Města nabízíme k prodeji nový pětipokojový byt se zahradou, balkonem a garáží. Výhodou je komorní bydlení s pouze dvěma sousedy v domě. Rezidenti těchto tří bytů mají k dispozici nadstandardní společné prostory jako fitness, vnitřní bazén či wellness zónu a vlastní zahradu.

Za vstupem do bytu se nachází toaleta s umyvadlem, samostatná kuchyně s komorou, ložnice pro hosty, obývací pokoj s krbem a balkonem. Chodba vede do noční části bytu s dalšími třemi ložnicemi a dvěma koupelnami, přičemž hlavní koupelna je vybavena toaletou, bidetem, vanou i sprchou. V domě se nachází wellness s bazénem, sauna, vířivka, relaxační místnost a fitness, Dále je v tomto podlaží prádelna, kotelna, kolárna, sklep pro každý byt a garáže. Ke každému bytu přísluší vlastní zahrada.

Standardem jsou hliníková okna s trojskly, stropní chlazení, elektroinstalace, inteligentní vytápění i chlazení, designové osvětlení, designové vstupní hliníkové dveře do bytu, alarm, optické vysokorychlostní internetové připojení, rozvody na přípravu satelitního příjmu, krb, plynový kotel Buderus, sanita Villeroy & Boch, baterie Grohe.

Poklidná lokalita v blízkosti Horského parku, zároveň v centru města, odkud je rychle dostupná kompletní občanská vybavenost stejně jako napojení na hlavní dálniční tahy.

Interiér 165 m2, balkon 10 m2, zahrada 147 m2, sklep 3 m2.

Cena bytu včetně zahrady a 1/3 podílu na wellness 1 200 000 eur.

Cena dvojgaráže 50 000 eur.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41680
  • Prodejní cena
    30 366 000 Kč / 1 200 000 €
  • Podlahová plocha *
    168 m²
  • Balkón
    10 m²
  • Celková plocha
    178 m²
  • Zahrada
    147 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.