Byt, 5+kk

Prostorný, světlý a tichý rodinný byt s designovým interiérem, nadstandardním vybavením, 2 balkony, pěknými výhledy i 2 parkovacími místy je součástí rezidenčního projektu Harfa Park. Veškeré služby na dosah ruky, skvělé spojení do centra, parky a dětská hřiště v okolí.

Byt v 7. podlaží vznikl spojením dvou jednotek. Dispoziční řešení nyní nabízí padesátimetrový rohový obytný prostor s otevřenou kuchyní a balkonem, hlavní ložnici s přilehlou koupelnou a samostatnou toaletou, další 3 ložnice (1 z nich nyní využívána jako šatna, 1 ložnice má balkon), druhou koupelnu, komoru/šatnu, vstupní halu a chodbu s nikou na pračku a sušičku.

Podlahy jsou vinylové Barkotex v dekoru dřeva, v chodbě je nová betonová stěrka. Plastová okna mají trojskla, lze je zastínit předokenními roletami i na míru šitými záclonami a hedvábnými závěsy. Ve stropech a stěnách je zesílená protihluková izolace, obývací pokoj je klimatizovaný. K vybavení patří také zabezpečovací systém Jablotron napojený na PCO, interiérové dveře na míru, kuchyňské spotřebiče Miele (parní trouba, kombinovaná trouba s párou, lednice, mrazák, XXL myčka nádobí) a kuchyňská pracovní deska z umělého kamene, koupelnové podomítkové baterie a dešťová sprcha Gessi, velkoformátový obklad z leštěného travertinu, designová svítidla Bulb, nábytek od společnosti Stopka. K bytu přísluší úložný prostor na patře a 2 garážová stání, u kterých je bezpečnostní kotva na kola i nabíječka elektromobilu. Cena zahrnuje veškeré vybavení.

Dynamicky se rozvíjející rezidenční čtvrť nabízí vše potřebné k pohodlnému bydlení. V projektu funguje spousta malých provozoven i supermarket, jsou zde dětská hřiště, restaurace nebo kavárna, v docházkové vzdálenosti je též OC Harfa. Kousek od domu je tramvajová zastávka, během cca 15 minut lze dojít ke stanicím metra Vysočanská i Českomoravská. Místo navíc zpříjemňuje pěkně upravený park Zahrádky a snadné napojení na cyklostezku podél Rokytky.

Interiér 150,2 m2 (vč. úložného prostoru na patře 3,5 m2), balkony 12,1 m2 a 4,6 m2. V prohlášení vlastníka je byt veden jako dvě jednotky.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43398
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    150 m²
  • Balkón
    17 m²
  • Celková plocha
    167 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.