Přehled jednotek

Truhlárna

Komorní projekt prvotřídních domů v historickém jádru Břevnova. 4 rodinné domy, citlivě zasazené v půvabné lokalitě staré Tejnky, v sobě snoubí nadčasový design, maximální komfort a zejména architekturu respektující neopakovatelný genius loci. Historizující uliční fasáda se plynule prolíná s moderně střiženými prosklenými plochami na jižní straně, které se otevírají do intimních zahrad a vytváří tak unikátní architektonický koncept. Veškeré nároky na nejvyšší rezidenční segment uspokojí například velkorysé střešní terasy s malebným výhledem na hradčanské panorama, výtahy spojující všechna podlaží nebo důmyslně navržená podzemní garáž.

Domy:
Na místě bývalé truhlárny a historického činžovního domu vyrostou 4 moderní řadové vily projektované studiem under-construction, o dispozicích 5+kk nebo 6+kk a s podlahovou plochou 209,6 až 270,8 m2. Každý dům bude disponovat střešní terasou, jižně orientovanou zahradou realizovanou ateliérem zahradní architektury Flera, wellness zónou, výtahem a 2 parkovacími místy ve společné podzemní garáži.
Domy budou nabídnuty k prodeji ve stavu white walls, tedy před dokončením finálních povrchů a instalací zařizovacích předmětů (podlahy, obklady, koupelny aj.), přičemž součástí kupní ceny je kompletní návrh interiérového designu od renomovaného londýnského studia Jestico + Whiles.

První zmínky o osadě Tejnka pocházejí již z konce 10. století. V okolí Břevnovského kláštera a na něj napojeného zemědělství a řemesel začaly vznikat vinice a viniční usedlosti, a právě jedna z nich dala obci nové jméno. Na rozdíl od jiných lokalit, jejichž hodnota byla výrazně snížena necitlivou výstavbou v období socialismu, si Tejnka zachovala malé, ale téměř neporušené historické jádro, soustředěné právě kolem místa nově vznikajícího projektu. Atmosféru romantických uliček a zelených zákoutí dokreslují překrásné výhledy a bezprostřední blízkost parku Ladronka či hradního komplexu. Majitelé domů budou těžit z nepřeberného výběru služeb a bohatých možností relaxace i aktivního odpočinku, stejně jako z výborné dostupnosti do centra i na letiště.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22302
  • Adresa
    Za Strahovem, Praha 6, Břevnov
  • Parkování
    Podzemní garáž
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.