Viladům Dalejský potok

Představení:
Komorní projekt Viladům Dalejský potok z dílny Stempel & Tesar architekti nabízí pouhých sedm špičkově vybavených bytových jednotek s terasami a privátními garážemi, v těsném sousedství Prokopského údolí. Moderní stavba těží ze svého umístění v klidné rezidenční lokalitě pražských Hlubočep, přímo navazující na krásné prostředí zalesněného údolí.

Jednotky:
Součástí projektu jsou jednotky o dispozicích od 2+kk po 6+kk, včetně přízemního bytu s vlastní zahradou či dvou nadstandardně prostorných mezonetů, s výměrami od 39 do 216 m2. Každý byt se těší z příjemných výhledů do zeleně. Vysoce kvalitní vybavení bude zahrnovat systém smart home, umožňující ovládání vytápění, osvětlení a dalšího zařízení přes mobilní telefon, tablet či počítač; dřevěné třívrstvé podlahy, kromě ložnice vytápěné, italské obklady a dlažbu, dřevohliníková okna s trojskly, koupelnovou sanitu Laufen, Riho, Sanswiss či Kludi, vytápění kondenzačním plynovým kotlem. Kupní cena většiny bytů kromě jednotky 2+kk v přízemí zahrnuje 1 až 2 parkovací stání v uzavřené soukromé garáži s velkým úložným prostorem nahrazujícím sklep, vyhřívanou příjezdovou cestou a automatickými vraty na dálkové ovládání.

Lokalita:
Příjemná, zelená lokalita s dobrou dostupností do centra, 10 minut jízdy od Smíchovského nádraží a 15 minut od centra Prahy. Pár minut chůze od domu se nachází mateřská i základní škola, hřiště, restaurace, zastávka autobusu MHD.

Předpokládané dokončení v květnu 2016.
Srpen 2015: Dokončena podzemní garáž, téměř hotové přízemí.
Říjen 2015: Výstavba 4.NP.
Listopad 2015: Hrubá stavba je dokončena, začíná práce na střeše. V průběhu druhého listopadového týdne bude zahájena práce na fasádě, všechna okna budou instalována do 18. listopadu.
Únor 2016: střecha kompletní, dokončuje se fasáda, pokračují práce na rozvodech v budově.
Březen 2016: Rozvody elektřiny, vody, kanalizace a větrání jsou z 50% dokončeny. Začíná práce na vytápění a příjezdové cestě.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22306
  • Adresa
    Hlubočepská, Praha 5, Hlubočepy
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.