Přehled jednotek

Royal Triangle

Projekt:
Nadčasová architektura, prvotřídní kvalita i elegance. Royal Triangle představuje jedinečnou příležitost bydlet s výhledem na Pražský hrad v srdci rezidenční čtvrti Prahy 6 – Střešovice. Špičkově vybavené byty v uzavřeném areálu s parkováním, recepcí a společnou zahradou v podání renomovaného ateliéru Schindler Seko.

Byty:
Rezidence Royal Triangle nabídne apartmány v dispozičních řešeních od 2+kk až po 4+kk. Použití kvalitních materiálů, od třívrstvých dřevěných lakovaných podlah v obytných místnostech přes tropické dřevo na terasách a lodžiích až po velkoformátové obklady a dlažbu v koupelnách. Všechny byty disponují větráním s rekuperací tepla a kapilárním systémem chlazených stropů, dále inteligentním ovládáním domácnosti (dálkově pomocí systému Android a iOS nebo dotykem), které zahrnuje například centrální řízení osvětlení, předokenních žaluzií či termostatu. Podlahové vytápění včetně designových koupelnových otopných těles, bezfalcové interiérové dveře nebo hliníková okna s izolačním trojsklem. Jedno až dvě parkovací stání v podzemních garážích a sklep jsou zahrnuty v ceně každého bytu.

Lokalita:
Projekt je součástí souboru osmi sdružených vila-domů tvořících zabezpečený areál s prostorným středovým atriem. Nachází se ve vyhledávané rezidenční čtvrti s perfektním spojením MHD do centra města a kompletní občanskou vybaveností, včetně školek, škol (i mezinárodních) a zdravotnických zařízení. Lokalitu ocení zejména milovníci večerních či víkendových procházek, kteří mohou nasát atmosféru Pražského hradu, Jeleního příkopu či blízkých parků.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22333
  • Adresa
    U Laboratoře, Praha 6, Střešovice
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.