Přehled jednotek

Horské apartmány Rokytnice

Projekt dokončen, apartmány určeny k nastěhování.

Projekt:
Moderní novostavba horského viladomu ve vyhledávaném krkonošském středisku Rokytnice nad Jizerou kousek od lanovky na vrchol Lysé hory. Architektura vily je inspirována tradičními horskými penziony s vybavením odpovídajícím současným požadavkům rekreačního bydlení. Celý projekt byl navržen renomovaným architektonickým studiem de.fakto, mezi jehož díla patří množství úspěšných realizací, včetně horské rezidence Rokytno 20 a rezidenčního projektu Vila Verde v Praze.

Apartmány:
Designové apartmány nabídnou dispoziční řešení od 1+kk do 3+kk a možnost parkování v garážích i na venkovních stáních. K dispozici jsou také praktické kóje na lyže a snowboardy.

Standardy:
Apartmány jsou navrženy ve vyšším standardu s designovými prvky jako je atypická výška dveří a s použitím kvalitních materiálů a zařízení. K vybavení patří hliníková okna, špičkové akumulační přímotopy Thermotec s možností dálkového ovládání, elektrické podlahové vytápění v koupelnách, plovoucí podlahy.

Lokalita:
Město Rokytnice nad Jizerou je oblíbené lyžarské středisko s výbornou dopravní dostupností z Prahy a s možností sportovního vyžití jak v zimní tak v letní sezoně. Dominantou je Lysá hora, která nabízí čtyřsedačkovou lanovku a množství sjezdovek pro všechny typy lyžařů, včetně malých sjezdovek a lyžařských škol pro děti. Středisko je známé také kvalitními běžeckými tratěmi a další zábavou i pro nelyžaře (snowtubing, bazény aj). V letní sezoně je ideálním místem pro pěší a cykloturistiku, vyjížďky na koních, adrenalinové sporty a trávení času s dětmi. Kromě sportovního vyžití nabízí město také řadu restaurací, klubů a kaváren.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22343
  • Adresa
    Semily, Rokytnice nad Jizerou
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.