Přehled jednotek

Vila Vietnamská

Průběh stavby:
* Zkolaudováno
* Kolaudace plánovaná na polovinu února
* Poslední volný byt
* Leden 2013 - Práce uvnitř bytových jednotek
* 70% projektu prodáno
* Listopad 2012 - Střecha zaizolována, instalace omítek a vylévání podlah ve všech patrech, instalace kotelny, výstavba plotu
* Říjen 2012 - Osazování okenních konstrukcí, fasádní zateplení domu, rozvody instalací a hrubé podlahy vinteriérech
* Září 2012 - Započato osazování oken, přípravy pro zateplení domu, instalace výtahu, izolace střechy
* Srpen 2012 - hrubá stavba dokončena
* Červenec 2012 - dokončeny svislé konstrukce 4. nadzemního podlaží a zahájení prací na střeše a vjezdové rampě
* Červen 2012 - vybudování nosných konstrukcí 1.NP, bednění a výztuže stropů, příprava vnitřních instalací a rozvodů 
Konec června 2012 - práce pokračují na výstavbě 3.NP
* Květen 2012 - základní deska vybudována

Ocenění:
Projekt Vila Verde se stal Realitním projektem roku 2012, když získal Cenu odborné poroty a Cenu architektů.

Představení:
Architektonicky výjimečný moderní viladům se 7 byty a podzemním parkováním dle návrhu architektonického ateliéru de.fakto ve vilové zástavbě prestižní pražské čtvrti. Lokalita Rezidence Vietnamská se nachází ve stejnojmenné ulici v pražské čtvrti Bubeneč, v dosahu kompletní občanské vybavenosti v okolí stanice metra Dejvická a největšího pražského parku Stromovka. Hradčany jsou vzdáleny 15 minut chůze.

Rezidence:
Vila se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím nabízí flexibilitu dispozičniho uspořádání. Schodišťový trakt je umístěn v jižní části objektu a je prakticky jediným limitem při tvorbě prostorového uspořádání jednotlivých pater. Každé podlaží je architektem projektu řešeno tak, že je možné propojení bytů, a to až do varianty vytvoření loftového bytu na celém podlaží. Standardní výměra podlaží je cca 250 m2. V objektu jsou plánovány byty od dispozice 3kk, přičemž horní hranice není limitována a závisí pouze na požadavcích klientů. Jako ideální se jeví varianta 2 bytů na patro o dispozicích 3kk (100 m2) a 4kk (140 m2). V posledním patře je navržen penthouse se střešní terasou. V podzemním podlaží je umístěno celkem 14 parkovacích stání, 7 sklepních jednotek, plynová kotelna pro celý objekt a ostatní technické zázemí domu. Celý objekt je bezbariérový, všech 5 podlaží je propojeno moderním výtahem s výstupy v úrovni parkování nebo bytů. Vila je situována na vlastním pozemku o výměře 1.039 m2. Pozemek je vyjma společného vchodu a vjezdu rozdělen na privátní zahrady a přiřazen k jednotlivým bytům v přízemí (celkem 537,8 m2).

Standard:
Objekt je navržen jako energeticky úsporný dům s řízenou rekuperací výměny vzduchu. Je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které spolu komunikují systémem IQ HOUSE, bezpečnost a soukromí jsou chráněny kamerovým monitorovacím systémem s možností napojení na pult centrální ochrany, vstup do domu je vybaven videotelefonem.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23060
  • Adresa
    Vietnamská, Praha 6, Bubeneč
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.